2777
2789
عنوان

بیاید سیاستای جاریم برا خونوادی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 86 پست

منم اینجوری بودم البته با شدت کمتر،یعنی عارم میومد مادرشوهرم جلو من چایی بگیره یا ظرففمو بشوره، بخدا به اینم فکر نمیکردم که کسی بگه فلانی خوبه، کلا دلی بود، ولی جاریم یه حسابایی کرده بود پیش خودس بعد ایشون دست به سیاه و سفید نمیزنه دیدم مادرشوهرم تا کمر خم میشه جلوش برا دختر پسر 10 ساله جاریمم از من توقع داره جلوشون کار کنم تغییر رویه دادم ولی تو همه اونروزا واقعا هدفم خودشیرینی نبود، ایشون ذاتا مهربونن و خداروشکر اطرافیان قدر میدونن،اطراف من داشتن سو استفاده میکردن من گذاشتم کنار

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 

وااای جاریت چرا اینکارارو میکنه ؟؟؟؟

خدا جونم میشه لطف کنی و غیر ممکن زندگیمو برام ممکن کنی 😢😢😢 ان شالله تو تاریخ ۹۹/۹/۹ خدا نظر و رحمتش به من هم میرسه و مشکلم حل میشه ، دوست عزیز مجازیم شما هم اگه دوست داشتی لطف کن و برای حل مشکلم دعا کن ممنونتم 🌹🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا خود شیرینی.برا اینکه پدرشوهر و مادرشوهر و شوهر خلاصه همه خانوادی شوهرو خر کنه و همه بگن چقد خوبه و همینو بهش میگن

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁

فرمیسک دلم خونه از دست همشون بخصوص این یکی  کاش قهره قهر بود بهتر بود تا تو تنهای سگ محلت کنه و جلوی جمع خودشیرنی کنه.اون جاریم که کلا قهره خیلی بهتر از این حداقل میدونی اون ضاهر و باتنش یکی ولی اینکی کسی ازش سردر نمیار

برا خود شیرینی.برا اینکه پدرشوهر و مادرشوهر و شوهر خلاصه همه خانوادی شوهرو خر کنه و همه بگن چقد خوبه ...

چن ماهه بارداره ؟؟؟ ی چی میگم نزنی منو هاااااا مهرش بدلم نشست احساس میکنم باطنن پاکه و از رو خوبی اینکارارو میکنه ، عکس دخترشو میزاری منم ببینم ؟

خدا جونم میشه لطف کنی و غیر ممکن زندگیمو برام ممکن کنی 😢😢😢 ان شالله تو تاریخ ۹۹/۹/۹ خدا نظر و رحمتش به من هم میرسه و مشکلم حل میشه ، دوست عزیز مجازیم شما هم اگه دوست داشتی لطف کن و برای حل مشکلم دعا کن ممنونتم 🌹🌹🌹🌹
فرمیسک دلم خونه از دست همشون بخصوص این یکی  کاش قهره قهر بود بهتر بود تا تو تنهای سگ محلت کنه و ...

چه عجیب ، وقتی میگی تو تنهایی محلت نمیزاره یقین پیدا میکنم که همونیه که میگی

چن ماهه بارداره ؟؟؟ ی چی میگم نزنی منو هاااااا مهرش بدلم نشست احساس میکنم باطنن پاکه و از رو خوبی ای ...

فک کنم ۳ یا ۴ ماه باشه.خب شماها میگید خوبه چه انتظاری داشته باشم🙃

عکس جاریمم بزارم

برار بزار

منالکی جوان بو او بلوز قرمزه بو

آره ازانم او چاو رشه نازارکه کچه کی خوته ، کچکی اویش جوانه خراپ نیه

عزیزم جاری بزرگه منم این مدلیه بااین تفاوت ک برا خانواده شوهر هیچ کاری نمیکنه اما تا کسی میاد خونشون پا میشه به پذیرایی و قربون صدقه رفتن 😪همه میگن چه عروس خوبی به به!مادرشوهرم  بیمارستان بستری بود روزا می‌رفت پیشش میموند تا تو چشم باشه اما شبا منه ۲ماه عروس میرفتم چون کسی نبود بره یه شب ک خاله شوهرم اومده بود ک پیش مادرشوهرم بمونه جاریم برا خود شیرینی پیش خاله پاشو کرد تو یه کفش ک منم با خاله میرم بیمارستان اما خواهرشوهرم بهش اجازه نداد چون از نیتش خبرداشت😜😜