2777
2789
عنوان

چراغ سبز! (پاسخ به سوالات مذهبی)

| مشاهده متن کامل بحث + 38202 بازدید | 1655 پست
سلام تورو خدا کمک نمیخمام گناه کنم 3سال بیش به پیشنهاد پدرم ازدواج کردم با اینکه2سالو نیم بود کبا کسه دیگه رابطه داشتم بدون اینکه بهش بگم ازدواج کردم قالان نمیتونم فراموشش کنم با اینکه اونم ازدواج کرده میخوام هه عشقمو به شوهرم بدم ولی نمیتونم کمکم کنید
من خیلی دوسش داشتم میدونستمم که دوستم داره باهم قرار گذاشتیم تا چند ماه بهم رابطه نداشته باشیم تا. من برا کنکور بخونم اما به اجبار پدرم ازدواج کردم اونم وقتی فهمیده بود رفته بود خونه خالم کلی التماس کرده بود که مانع ازدواجم شه ولی کار از کارگذشته بود من اصلأ شوهرمو دوست نداشتم بیشترم ازش بدم اومد وقتی فهمیدم سنشو پایین اورده بود منو شوهرم 11سال اختلاف سن داریم اما بعد از مراسم عروسی وقتی زیر یه سقف رفتیم بهش علاقه پیدا کردم نمیدونم اسمش علاقس یا عادت خیلی دوست دارم فراموشش کنم و عاشقه شوهرم شم و بهش عشق بورزم 1ماه پیش فهمیدم نامزد کرده خیلی عذابه وجدان دارم از اىنکه هم نمیتونم دیوانه وار عاشقه شوهرم شم هم احساس میکنم به عشقه قبلیم بدی کردم خواهش میکنم کمکم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی دوسش داشتم میدونستمم که دوستم داره باهم قرار گذاشتیم تا چند ماه بهم رابطه نداشته باشیم تا. من برا کنکور بخونم اما به اجبار پدرم ازدواج کردم اونم وقتی فهمیده بود رفته بود خونه خالم کلی التماس کرده بود که مانع ازدواجم شه ولی کار از کارگذشته بود من اصلأ شوهرمو دوست نداشتم بیشترم ازش بدم اومد وقتی فهمیدم سنشو پایین اورده بود منو شوهرم 11سال اختلاف سن داریم اما بعد از مراسم عروسی وقتی زیر یه سقف رفتیم بهش علاقه پیدا کردم نمیدونم اسمش علاقس یا عادت خیلی دوست دارم فراموشش کنم و عاشقه شوهرم شم و بهش عشق بورزم 1ماه پیش فهمیدم نامزد کرده خیلی عذابه وجدان دارم از اىنکه هم نمیتونم دیوانه وار عاشقه شوهرم شم هم احساس میکنم به عشقه قبلیم بدی کردم خواهش میکنم کمکم کنین
س خانومی خسته نباشید . ممنون بابت تاپیکتون.من ی سوالی داشتم من دوره های پریودیم 7 روزه است.من روز هفتم غسل کردم و همون روز نزدیکی داشتم . بعدش دوباره لک دیدم ولی نمیدونستم کدوم غسل رو باید انجام بدم یا اینکه اول غسل جنابت انجام بدم با غسل حیض ؟ اگه میشه زودتر جوابمو بدی ممنون
ژیلا جون لطفا راجع به توضیحی که ندا جون دادن بیشتر توضیح بدین
یعنی اگه یه غسلی برما واجب بود و قبلش هم احیانا غسل دیگه ای بهمون واجب بوده به محض اینکه یکی از اون غسل ها رو انجام بدیم بقیه از گردنمون برداشته میشن؟
نیازی نیست انجامشون بدیم؟
یه سوال دیگه: با یه غسل میشه نیت چندتا غسل واجب و مستحب رو کرد؟
سلام کیان دخت عزیز!
شما هر وقت خونریزیت تموم شد باید غسل کنی چه روز 6 باشه چه روز7.شما جزء بانوانی هستید که به آنها حائض وقتیه می گویند اگر این قسمت رو در رساله مطالعه کنی خیلی بهت کمک می کنه.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
سلام تنها 19 عزیز!
عزیزم به فرد قبلی بدی نکردی چون دست خودت نبوده و به اجبار ازدواج کردی،قسمت نبوده با هم ازدواج کنید.حالا که اون هم داره ازدواج می کنه بهتره خیالت راحت بشه که اون هم به سرنوشتش رسیده.شما هم که به همسرت هم علاقه پیدا کردی.این خیلی خوبه.پس بهتره قبلی رو فراموش کنی و تمام علاقت رو به همسرت اختصاص بدی. این وسوسه شیطانه که خاطرات گذشته رو برای شما یاد آوری می کنه و تنها چارش بی توجهی به این فکرهای وسوسه کنندس. سعی کن ویژگی های خوب همسرت رو همیشه با خودت مرور کنی بعد شاید به این نتیجه برسی که شاید فرد قبلی اصلا این خوبی ها رو نداشته.برای زندگی عشق و علاقه کافی نیست یه مرد باید علاوه بر محبت وعلاقه،توانایی اداره زندگی رو از خیلی جهات داشته باشه تا بتونه به یه مرد ایده آل تبدیل بشه.لازم هم نیست دیوانه وار شوهرت رو دوست داشته باشی چون عشق ها و دوستی های آتشینی که توی فیلم ها نشون می دن فقط خیاله و واقعیت خارجی نداره.همینکه وفادار هستی و بهش محبت قلبی داری وسعی می کنی کسی غیر از اون تو دلت نباشه یعنی عاشق اونی.اگر خودت رو از فکر و خیال های بیهوده خلاص کنی همه چیز درست می شه.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
گل بهاری عزیز سلام!
شما روز8 پاک هستید و روز 8 باید غسل کنید.فرقی نمی کنه اول کدوم رو انجام بدید.
ندا عزیز سلام!
در این با نظر مراجع متفاوته. بنابراین هر کس باید در این باره و سایر مسایل اختلافی به مرجع خودش گوش کنه.کسی که مرجعش مثلا با شما متفاوته اجازه نداره درباره نظر مرجع شما نظر بده.این یکی از دلایل مهمیه که می گن برای خودتون یک مرجع معین داشته باشید تا سردرگم نشید.
2810