2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خجالت داره این کار شما غیر قانونی هست فرزند خواندگی قانون خودش رو داره.

هر کار غیر قانونی ای که بد نیست...البته کلا نگهداشتن قانون به جامعه نظم میده...اما اگه کسی یه جایی برای نفع بهتر ،قانون رو زیر پا بزاره کار بدی نیست...قانون رو که خدا ننوشته یسری خوشحال تو مجلس نشستند قانون میزارن که گاهی به جای منفعت جامعه منفعت شخصی رو در نظر دارن...نمیگم همشون اینن ...ولی در هر حال خواستم بگم بی قانونی اونقدر ها هم که ما فکر میکنیم کار بدی نیست...

اینو وقتی فهمیدم که تو کتابی خوندم که پلیس وظیفه شناسی توش زن دوم و جوونه بیچاررو موقع فرار از خونه میدن به شوهر نامردش ،...و هر چی زن التماس  میکنه منو تحویل ندین،قبول نمیکنن و میگن فرار از خونه بی قانونی و جرمه!!!!!(البته تو اون کشور

بازم هیچی...
توکلم همیشه برخداست ولی نمیشه گلم😭 دیگه خسته شدم منم دلم میخواد مادر بشم 

چرا عزیزم کار خدا نشد نداره .زمان بندی خدا حرف نداره هیچوقت نا امید نشو

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
به دلم افتاد به زودی بچه دارمیشی من حس ششم قویه بخدا راست میگم صبرکن قوی باس سال دیگه میبینم بچه تو ...

ان شاءالله

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  

استارتر هرکار بکنی کردی کسیم نمیتونه جلوتو بگیره

فقط ی هفته صبر کن تو این ی هفته ن بچت بدبخت تر میشه ن یهو بزرگ میشه و ن اوضاع از  این بدتر میشه 

ی هفته فکر کن اگ میخواستی بدی ب ی خانواده ک میشناسی حرفی نبود میگفتی میتونن خوشبختش کنن

یکاری نکن گیر یکی بیفته ک روزی هزار بار نفرینت کنه بعدا واسه بچتم شده حداقل ب ی صد پشت غریبه ندش گناه داره طفلکی

جون همون بچه ای ک انقد خاطرشو میخوای فقط ی هفته تحمل کن

لطفا تو این شرایط بهش درخواست بچه شو ندین حتما پشیمون میشه دو ماهه مادری کرده شیرش داده بغلش کرده یه شب بگذره و سینه ش سنگین شه و بچش نباشه تو بغلش زمین و زمان و بهم میدوزه 😥 چنان نفرینی کنه همه تونو عرش آسمون بلرزه😨 آهش دودمانتون و به باد میده 😨😨😨 از ما گفتن دیگه خود دانین

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
هر کار غیر قانونی ای که بد نیست...البته کلا نگهداشتن قانون به جامعه نظم میده...اما اگه کسی یه جایی ب ...

عزیزم این پچه پدر و پدر بزرگ داره اگر پدرش خرجی نمیده یا هرچی بچه رو ببره بده به پدر بزرگش بگه این بچه شماست من نمیتونم نگه دارم. تاپیکای قبلی این خانم رو بخون یا تویه قرعه کشی مایشن یا خرید طلا یا بورس. هر کس این بچه رو بگیره شریک جرم جرمش هم آدم ربایی میشه. به نظرم چون دوتا دختر پشت هم آورده اینطوری میکنه مگرنه اگر مسئله بدی شوهر بود هر دوتا رو میفروخت

آره با لباسی ک خودم با ذوق براش دوخته بودم😭😭😭

آخی عزیزم متاسفم .ولی خدا خیلی دوستش داشته مطمعنن چون این دنیا پشیزی نمیارزه .خدا هر کیو بیشتر دوست داره زودتر میبره .😪واقعا درست میگی چشماش یجوری انگار روحش به این دنیا تعلق نداشته .شمام بخاطر آرامش ابدی که نصیب اون طفل شده ناراحت نباش سر پل صراط دستیگر تون میشه چون فرشتس .شما که ازعمد ازبین نبردیدش که اینقدر غصه میخوری  عزیز دلم😘😘😘😘😘😘

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐
لطفا تو این شرایط بهش درخواست بچه شو ندین حتما پشیمون میشه دو ماهه مادری کرده شیرش داده بغلش کرده یه ...

من مجردم خواهرزاده ام رو کسی اذیت کنه نابود میشم می‌خوام دنیا رو بهم بریزم وای ب حال مادر 

کاش از آب گل آلود ی عده ماهی نگیرن مشخصه افسرده شده نیاز ب درمان داره

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
عزیزم این پچه پدر و پدر بزرگ داره اگر پدرش خرجی نمیده یا هرچی بچه رو ببره بده به پدر بزرگش بگه این ب ...

اولی منو میشناسه دوسالشه بیشتر نابود میشه اما این هیچ وقت نمیفهمه مادرش من بودم

اولی منو میشناسه دوسالشه بیشتر نابود میشه اما این هیچ وقت نمیفهمه مادرش من بودم

زمین گرده نکن این کارو تو رو ب حضرت عباس نکن