2777
2789
عنوان

پسرا از چه جور دخترایی خوششون میاد🙄😅

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 92 پست

اگه به دوست داشتن پسرا باشه ، دختر احمق و خر و ساده😒😒😒🙌🙌🙌

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختری که خودش را دوست داشته باشه و سبک زندگیش تقلید و چشم و هم چشمی نباشه کلا برای منم جذابه .من سعی میکنم دخترای این مدلی را به عنوان دوست انتخاب کنم .دخترایی که تو حاشیه ها نباشن .مرتب در مورد چهره و رفتار دیگران نظر ندن و سرشون به کار خودشون باشه .

این دخترا دارن فکر میکنن که چه پسری مناسب نیست و اصلا نمیذارن بهشون نزدیک شه ... نه اینکه بپرسن چیکار کنم پسرا خوششون بیاد .

فرقش زیاده

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
2810