2777
2789
خیلی خیلی مهمه من اول فکر میکردم بعد یه مدت عادی میشه همه هم بهم همینو میگفتن اما رفته رفته هی بزرگ ...

چ جالب 

ب منم میگفتن ک ظاهرش بعدا ب دلت میشینه 

اوضاع مالیش خوبه ازدواج کن 

ولی حتی نتونستم تصور کنم بوسیدنشو چ برسه رابطه 

رد کردم رفت

سرررررررر جدتون لایک نکنید
ممنونم چقد عجیب

عجیب نیست گلم  اسمش شیزوییده سرچ کن ویکی پدیا  

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ جالب ب منم میگفتن ک ظاهرش بعدا ب دلت میشینه اوضاع مالیش خوبه ازدواج کن ولی حتی نتونستم تصور کنم بو ...

بهترین کارو کردی الان من موندم و یه مهر طلاق تو شناسنامه 

لایک نکنید

اها باشه ممنونم

خواهش❤

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

تاپیکاتو تا حدودی خوندم ب نظرم تا اول راهی بچه ای در کار نیست طلاق بگیر ب خانوادتم بگو زندانیم میکنه کتکم میزنه و .. حالا هرچی ک خودت میدونی سنت کمه هنوز موقعیت هست واست منم همینکارو کردم و بعد یه مدت دوباره با یه آدم فوق العاده ازدواج کردم 

طلاق گررفتین ؟؟

آره من اصلا نتونستم کنار بیام یک ماه بعد عروسی گفتم دیگه نمی‌خوام من همون زمان عقد می‌خواستم طلاق بگیرم اما پدر مادرم نمیذاشتن 

انقدر عذاب کشیدم که جرعت پیدا کردم دیگه هیچ کس برام مهم نبود جز آرامش خودم هنوزم کابوساش باهامه

لایک نکنید

آره من اصلا نتونستم کنار بیام یک ماه بعد عروسی گفتم دیگه نمی‌خوام من همون زمان عقد می‌خواستم طلاق بگ ...

طلاقو از شناسنامه راحت پاک میکنن 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

واییی چقد ناراحت شدم 😑💔

همه اونایی که اولش زیر پای من نشسته بودن و هی حرف میزدن و میگفتن ال بل کن رفتن پی کارشون و عواقبش فقط برای من موند تو سن کم تجربه یه زندگی ناموفق داشتم که حتی انتخاب خودمم نبود

همیشه تصمیم های مهم زندگیتو خودت بگیر و هیچوقت به حرف بقیه گوش نکن حتی پدر مادرت 

لایک نکنید

همه اونایی که اولش زیر پای من نشسته بودن و هی حرف میزدن و میگفتن ال بل کن رفتن پی کارشون و عواقبش فق ...

امیدوارم دوباره ی ازدواج خوب براتون پیش بیاد 

ممنونم بابت راهنمایی 

سرررررررر جدتون لایک نکنید
2810