2777
2789
سلام . رهای عزیزم مرسی که دستور پختش رو اینقدر کامل و دقیق گفتی.قصد دارم به جای مقدار کمی که در روز بهش شیرخشک میدم غذای کمکی رو شروع کنم.چون واقعا از شیرخشک متنفره وفقط وقتی خوابه میخوره. راستیس چرا بهش غذای کمکی آماده یا همون سرلاک ندادی؟؟؟؟ یعنی با اون نمیشه شروع کرد؟؟؟ راستی رها جان وقتی روز اول یه قاشق میخوره روزهای بعدی چه مقدارباید بهش داد؟؟؟یعنی آخر هفته ی اولی که شروع به خوردن کرده تعداد قاشقهاش چقدر باید باشه؟؟؟ منظورت از پیمانه ی شیرخشک همون پیمانه ی داخل شیرخشکه؟یا پیمانه آشپزی منظورت هست. بازم مرسی گلم
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Hanie joon roozi y ghashogh sob yeki asr bd k ta s akhare hafte beshe 12 ghashogh.khob serelak ba oon k khodet doros mikoni kheyli fargh mikone dg.salemtare male khodet.are ba peymoone shire khoshk behesh bd.alan vazne radin fk konam 7 kilooe maryam joon.
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
رها جان نمیدونم عفونت نافش واسه چیه اما دکتر اینطور گفت...هنوز خوب نشده.موندم دیگه چی کارش کنم.میخوام الکل سفیدرو هم امتحان کنم
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
سلام به همه دوستان از دست این اینترنت نمی تونستم بیام اینجا. هانیه واسه دخترت ناراحت شدم. سر خود چیزی بش نزن مخصوصا الکل. ناف خیلی حساسه. پسر من متاسفانه تا غریبه ها رو می بینه یا میریم یه جایی غیر از خونه خودمون بدجور گریه می کنه. خیلی به خونه خودمون و خودم عادت کرده. از دستش هیچ جا نمی تونم برم. پسر من برمی گرده رو شکم اما هنوز حرکت نمی کنه. زود هم از اون وضعیت خسته میشه می خواد که برش گردونیم. منم فکر کنم از شش ماهگی بهش کمک غذایی بدم. نی نی های گلتونو ببوسید.
هانیه جون معصومه چطوره?خوب شده?نگرانش شدم.پسر منم فقط دمر میشه و زودم خسته میشه شیش ماهشون ک تموم شه دیگه نمیشه صاف خوابوندشون خودشون فوری دمر میشن وروجکا.خیلی کیف میدهههههه.بر عکس رادین ک همه جا میره و دایما هم به همه میخنده خیلی خوشروعه فعلا خداروشکر اگه عوض نشه رفتارش.بچه ها باورتون میشه....زود گذشتا وروجکامون دارن بزرگ میشن.
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
سلام به همه ایشالا که نی نی هاتون سلامت باشن هانیه جون ایشالا معصومه گلتم زود نافش خوب شه پسر منم مثل نی نی شماها دمر میشه ولی خسته نمیشه خوششم میاد ولی خودم بعد چند دقیقه برش میگردونم،برای خواب خیلی نق میزنه ولی در کل پسر خوبیه و اینکه روز به روز شیرین تر میشن خیلی لذت بخشه
@همیشه دنیا اونجوری نیست که تصورشو میکنی@
رها جون حتما شما بیشتر از من بیرون میری که پسرت از غریبه ها نمی ترسه و به محیط های دیگه هم عادت کرده. من از قبل از بارداریم عادت نداشتم زیاد جایی برم حالا هم که دیگه واقعا برام سخته. به ضرر پسرم شده چون فقط خودمونو می شناسه. هانیه جون بیا از دخترت بهمون خبر بده. نگرانشیم. آره زهرا جون منم همین دیروز به این فکر بودم که چه زود اون روزای خیلی سخت گذشت. ایشالا از این به بعدشم خوب بگذره و همشون سلامت باشن.
سلام دوستای گلم رادین وقتی بغلمه با همه خوبه و میخنده اما بعضی وقتا غریبی میکنه بعضی وقتا نه باید ببینی چجوری حال میکنه تو اون وضعیتی که هست از طرفی عاشقه بیرون رفتنه باید یواشکی بریم نبینه اگه ببینه گریه میکنه میخواد بره.چه روزای سختی رو گذروندم من.
سلام.. مامانا شما قطره اهن و مولتى ویتامینو شروع کردین واسه نى نیاتان.?? من چندروز پیش سامیارو بردم واسه چکاپ ..دکتر واسش قطره آهن و مولتی ویتامىن تجوىز کرد..چون وزنش دوبرابر تولد شده..ویتامىن آد گفت دىگه نده.. واسه غذاى کمکى هم گفت هنوز نه.همون شش ماهگى...
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
2810