2777
2789
من از ماماناىى که پسر دارن سوال دارم..ىه مدتىه وقتى پوشک سامیارو عوض مىکنم مى بىنم که (ببخشىد البته) سر شومبولش رفته تو...شماها اىن مشکلو ندارىن...
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. دوستان شماها که دختر دارین چه موقع گوش دخملاتون رو سوراخ میکنین؟ من دلم میخواد گوشواره گوشش کنم تا بیشتر دخمل به نظر برسه. خواهر شوهرم میگه دکترش گفته بوده چهارماهگی بهتره. الان که معصومه دو ماه و نیمه هستش بردمش درمانگاه نزدیک خونه گفتش که خیلیییییییییییییییییییییی کوچولو هستش سوراخ نمیکنم! راستی ریحان جون منم شنیدم بچه های تپل مپل شومبول کوچمولو تری دارن!!!!!چون به هر حال گوشت آلو تر هستن.اما بهتره ببریش دکتر تا خیالت راحت بشه ایشالا که هیچ مسئله ای نیست. راستی چند وقته از یونیک جون خبری نیستا...همیشه از راهنمایی هاش فیض میبردیم.
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
الان زوده واسه سوراخ کردن گوشش...ىکى از اشناهامون تازه دخترش چهار ماهه شده سوراخ کردن...
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
ریحان جون عکس پسر خودته که گذاشتی کنار اسمت؟؟؟ چه تپله هزار ماشالا.ماچ ماچ از طرف خاله هانیه واسه پسری تپل مپل ریحان جون.
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
سلام مامانا.منم پریروز واکسن دو ماهگیه پسرم رو زدم.قبل از اینکه برم بیرون بهش قطره استامینوفن دادم.فقط موقع زدن واکسن گریه کرد.بعدش خوابید.یکم تو خواب ناله میکرد.بهداشت گفت یخ بزار تو پلاستیک بزار لای حوله بزار رو پاش.وزنش هم 6300 بود
سلام. مرسی ریحان جونم.نظر لطفته گلم.دخمل منم توی این عکس یک ماهه هستش. خانومی عزیز ...راستش واکنش بدنی هر بچه ای نسبت به واکسن فرق داره.معصومه ی من شبش خیلی تب کرد تا صبح نگرانش بودم.اما تب کردن نی نی ها بعد از واکسن یه عمل طبیعیه چون داره نسبت به ویروس واکنش نشون میده و این یعنی واکسن داره روشون تاثیر خودش رو میکنه. راستی نی نی های شما آغوم باغوم میکنند؟؟؟ میتونند با دستای کوچولوشون چیزی رو دست بگیرند؟؟؟ یه مطلب خوندم که از حالا باید تمرینشون داد.