بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ❤️ خدایا به امید تووو❤️۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی😍💪🏻
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ❤️ خدایا به امید تووو❤️۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی😍💪🏻