2777
2789
عنوان

گوشی شیائومی خوبه دارم میرم بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 60 پست
دوربینش خوبه ولی خیلی هنگ میکنه باتریشم خوب نیست من شیائومی داشتم خیلی بد بود زود زود شترژ خالی میکر ...

مدلش چی بود؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوربینش خوبه ولی خیلی هنگ میکنه باتریشم خوب نیست من شیائومی داشتم خیلی بد بود زود زود شترژ خالی میکر ...

از اون حرفا بودا

باتری شیائومی قوی ترین باتریه تو بین گوشیا

هنگم اصلا نداره

حتما واس شما مدلش خوب نبوده

خداییش هوآوی رو با شیائومی مقایسه میکنید!

من سکوت میکنم😐

عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰⁦💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ⁦❤️⁩ خدایا به امید تووو⁦❤️⁩۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی⁦😍⁦💪🏻⁩
از اون حرفا بودا باتری شیائومی قوی ترین باتریه تو بین گوشیا هنگم اصلا نداره حتما واس شما مدلش خوب ...

به نظرت چه مدل شیائومی بگیرم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
توکه آیفون داری باکلاس😎😎 البته منم آیفون دارم سامسونگم دارم

آیفون ک دارم ولی خا مشکلشم گفتم ک 😤 سامسونگم گوشی قبلی بود اینی ک دستمه هوای خودمونه 😄

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜
به نظرت چه مدل شیائومی بگیرم

ردمی نوت ۸ یا ۹ خیلی خوبن

نوت ۷ش دیگ گیر نمیاد 

عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰⁦💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ⁦❤️⁩ خدایا به امید تووو⁦❤️⁩۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی⁦😍⁦💪🏻⁩
ردمی نوت ۸ یا ۹ خیلی خوبن نوت ۷ش دیگ گیر نمیاد 

قیمتش میدونی؟

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
از اون حرفا بودا باتری شیائومی قوی ترین باتریه تو بین گوشیا هنگم اصلا نداره حتما واس شما مدلش خوب ...

من شیائومی نوت ۸ میخوام بخرم خوبه بنظرت

واقعا شیائومی داری؟؟؟؟؟؟من همسرم داره برای من ایفونه ولی باطریش خیلی بهتر از ماله منه واقعا عاااالیه باطریش

منم چند روزه نوت ۹ اس خریدم، خوبه ،البته قیمت‌ها بالا رفته من ۷/۵ گرفتم

راضی هستی ؟ 

آیا از  ۴g پلاس پشتیبانی میکنه ؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
دوربینشون که خداست نسبت به پولی که میدی واقعا حرف نداره دوام باتریش عالیه و خیلی دیر کم میشه شارژ ب ...

خوبه پس💋❤