2777
2789
عنوان

سوء جذب در کودکان و کند شدن رشد

3314 بازدید | 21 پست

سلام پسرم 22 ماهشه. ده و نیم کیلو هست با قد 85.بد غذاست. آبم دوست نداره و خیلی کم میخوره. چیزایی هم که با زحمت میدمش زود دفع میکنه. شربت ویتامین و اهن و زینک هم مرتب بهش دادم. 

امروز مطالبی در مور سوءجذب خوندم. ایا کسی تجربه ای داره؟خواهش میکنم کمکم کنید واینکه ایا بچه شون خوب شده یا نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یه زمانی دخترم کم وزن بود و از فوق تخصص گوارش اطفال خواستم بررسی کنه که مشکل سوء جذب داره یا نه، با آزمایش مشخص شد که نداشت خدا رو شکر. شما هم میتونی ببریش آزمایش که بررسی بشه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
منم یه زمانی دخترم کم وزن بود و از فوق تخصص گوارش اطفال خواستم بررسی کنه که مشکل سوء جذب داره یا نه، ...

اره حتما میبرمش. منم تازه در موردش شنیدم. خیلی نگرانم گفتم تا شنبه بشه ببرمش یکم اطلاعات بگیرم

منم پسرم‌هیمنطوره ولی دکترش  گفت نسبت ب تولدش وزنش ۱۰۰گرم کمه بخاطر رفلاکسش  غذاهم زود دف ...

خب 100 اونقدر زیاد نیست. ان شاالله همیشه سلامت باشه پسر من یک ونیم کیلو کم داره

سلام گلم ببخشید شما این مسئله رو پیگیر شدی؟ من پسرم تکرر داره مثل پسر شما هرچی میخوره سریع دفع

ممکنه سو جذب باشه؟ سو جذب علامتش وزن نگرفتنته؟ آگه وزن بگیرن یعنی سو جذب ندارن؟

ببخشید از تاپیکت خیلی وقت میگذره اما من نگران بچمم

سلام گلم ببخشید شما این مسئله رو پیگیر شدی؟ من پسرم تکرر داره مثل پسر شما هرچی میخوره سریع دفع ممکن ...

سلام  خانم جان  دختر من دفع زیاد داره و وزن گیری کند شما علت شو پیدا کردین؟