2777
2789

چند روز لکه میبینم ۸هفته ام روز اولی ک لکه دیدم رفتم سونو گفتن قلب بچه ها سالم و میزنع ولی یه هماتم ده میلی میلیمتر دارم و الان چند روز همش لکه بینی دارم لکه تیره همش میبینم استراحت مطلقم و شیاف میزارم ولی فایده نداره؟😭😭😭چیکار کنم واسه بچه هام این لکه بینی ها ضرر ندارع؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لکه بینی ب خاطر هماتومه. برو دکتر بهت شیاف یا آمپول پروژسترون میده باید ی مدت بزنی

واستراحتت هم کاملا مطلق باشه اصلا از جات بلند نشو

فقط برای دستشویی. اونم از توالت فرنگی استفاده کن

در آخر معتقد شدم که خداوند تاس بازی نمیکند"

لکه بینی ب خاطر هماتومه. برو دکتر بهت شیاف یا آمپول پروژسترون میده باید ی مدت بزنیواستراحتت هم کاملا ...

آمپول نداد دکترم فقط شیاف داد اره هماتم کوچک دارم هرچی شیاف میزنم فایده نداره

کاملا طبیعیه اصن نترس استراحت کن تا اون هماتومه جذب یا دفع شه

خب این ک داره دفع میشه خطرناک نیست ؟من همش استراحت مطلقم ولی بازم کله بینی خیلی تیره دارم میترسم برا بچه ها ضرری نداره؟دکترم فقط شیاف داد آمپول نداد🥲

آمپول نداد دکترم فقط شیاف داد اره هماتم کوچک دارم هرچی شیاف میزنم فایده نداره

بعد ی مدت از بین میره نگران نباش

فقط استراحت کن و استرس نداشته باش. اگ یبوست داری رفعش کن. غذاهای آبکی و مقوی بیشتر بخور ک یبوست نگیری و جنینتم جون بگیره

بعد ی مدت از بین میره نگران نباشفقط استراحت کن و استرس نداشته باش. اگ یبوست داری رفعش کن. غذاهای آبک ...

اره متاسفانه یبوست هم داره از بس استراحت میکنم یعنی میگید ضرری واسه جنین ها نداره این لکه بینی لعنتی؟

اره متاسفانه یبوست هم داره از بس استراحت میکنم یعنی میگید ضرری واسه جنین ها نداره این لکه بینی لعنتی ...

عزیزم لکه بینی ب خاطر پایین بودن جفت یا هماتوم یا مشکلات دیگ هم میشه. ضرری هم نداره. فقط باید مشکلی ک ایجاد شده رفع بشه

شما یبوستتم برطرف کن چون زور زیاد بزنی خطرناکه

استرس نداشته باش

واقعا چی مبخوردین بهتر بشین؟من خیلی میترسم 🥲یعنی اتفاقی واسه بچه هام نمیفته؟

عزیزم الکی به خودت استرس نده، هماتوم باید با همین لکه بینی ها دفع بشه دیگه 

خداروشکر هماتومتم کوچیکه برا من ۶۰ میل بود به خونریزی شدید افتادم بعدشم همش لکه بینی داشتم بعضی وقتام خونریزی با این وجود  چیزی نشد بچم صحیح و سالم به دنیا اومد خداروشکر

خواهشا به خودت استرس نده.