2777
2789

من به همون تعدادی که که گفتم کاش خواهر و برادر داشتم به همون تعدادم گفتم خداروشکر که خواهر و برادر ندارم😆

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست میگی منم فکر میکنم به این.جاهاش ولی میدونی من خیلی اهداف دارم واسه بجم نمیخام.عین من بشه نمیخام ...

اینجوری ک شما پیش گرفتی ،دخترت ی ادم‌متکی خواهد شد ک همیشه وابسته به شماس،من پسرم الان ۹ سالشه،میگه فلان‌چیزو میخوام میگیرم،برای بار دوم بگه میگم‌خودت پولاتو جمع کن بگیر،نه اینکه نداشته باشم،میخوام بفهمه پول همینجوری درنمیاد،مسئولیت پذیر باشه،از الان بتونه با بعضی مشکلات کنار بیاد،بچه باید مستقل باشه وگرنه تا آخر ک ازدواج هم کنه بار یه رو دوش شما

خدایا بابت هدیه ای ک 9\9\99 به من و همسرم عطا کردی هزاران بار ازت ممنونم،خدایاااا شکرتتتت
بنظر من همه چیز فراهم کردن امکانات مادی نیست بچه از نظر روحی و عاطفی هم باید ارضا شه اگر با فامیل ...

دقیقا درست میگین متاسفانه بچه من اصلا بجه دور و برش نیس الانم پارک میبرمش اصلا با بجه ها جور نمیشه بدش,میاد حتی نمیزاره تاب و سرسره سوار شن خیلی این موضوع اذیتم.میکنه ولی از,نظر مالی اوکی هستیم وصعمون خوبه ولی من میگم اللن میتونم بهترینارو براش فراهم.کنم بچه دوم بیاد این بهترینا یه درحه میاد پایین و اصلا دوست ندارم بچم کمبود داشته باشع میدونی یه جور فوبیاس برام 

نطر خاصی ندارم 
اینجوری ک شما پیش گرفتی ،دخترت ی ادم‌متکی خواهد شد ک همیشه وابسته به شماس،من پسرم الان ۹ سالشه،میگه ...

وای نه اثلا نمیخام به من تکیه کنه چون من خودمم بچه مستقلی بودم یادمه الانم اصلا زیاد بهش رو نمیدم خودش باید یاد بگیره ولی خب الان ۲ سالشه همش ولی کلا از اون مادرایی نیستم زیاد چسب بچه باشم 

نطر خاصی ندارم 
دقیقا درست میگین متاسفانه بچه من اصلا بجه دور و برش نیس الانم پارک میبرمش اصلا با بجه ها جور نمیشه ب ...

بنظرم اول با یه مشاور صحبت کنین بعد تصمیم بگیرین خیلی بهتره

اجازه بدین نسبت به دلایلتون مشاور نظرشو بگه مسلما حرف یه مشاور رو ادم بهتر گوش میکنه 

تا خدایی نکرده خود بچه تو بزرگسالی بهتون نگه حاضر بودم نصف این امکانات رو داشتم اما یه خواهر یا برادر داشتم.

موفق باشین

ای جانم عزیزمم بچه هاتون حتما اذیت کم داشتن من بچم ۲ سالشه خیلی اذیتم میکنه نمیتونم خونه کسی برم یا ...

ببین من کلا هیچی سختم نیست ،یعنی به نظرم خیلی آرومن،ولی چند شب پیش دوستم خونه ما بود ،شب خوابید بعد صبح می‌گفت این که نمیزاره تو تا صبح بخوابی چقدر اذیت کرد ولی من واقعا به نظرم اذیت نداره ،تازه به نظرم تا صبح عالی می‌خوابه😂 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘