2777
2789

من هرکی حضوری بپرسه میگم عاشق تک فرزندی هستم.نمیدونم چرا روم نمیشه بگم تک فرزندی بده

البته خوبی هم داره ها مثلا کلا توجه و همه چی برا خودت اما خب بدیش بیشتره.من الان ازدواج کردم ی بچه دارم.حاضر نیستم تک فرزند بشه مگر خدا اینجوری بخواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه های تک فرزند معمولا نوجوانی و جوانی راضی ان چون تمام توجه و مادی و معنوی پدر و مادر و دارن اما بعد از ازدواج و یه کم گذشتن سالهای اول جوانی ناراضی هستن و هرچه زمان بگذره ناراضی تر میشن 

پدر و مادرا هم همینطور هستن معمولا تا وقتی بچه کوچیکه راضی هستن چون راحتن ولی بدون استثنا هر چی پدر و مادر تک فرزند دیدم  وقتی بچه ها جوون میشن از خونه میرن ناراضی و نادم و پشیمان هستن

درسته حرفتون همه مشغول زندگی و دغدغه های خودشونن ولی من همش میترسم بعدها پشیمون بشم از,این.تصمیمم که ...

ببین مامان من خودش کلی خواهر و برادر داره سالی دو سه بار زنگ میزنن به هم همین . عید به عیدم همدیگرو نمیبینن چه فایده داره . خودم اسباب کشی کردم بچه کوچیک دارم خواهرم نگفت تو خواهرمی . 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
عزیزم اگه سنت پایین خب بیار براش من الان ۳۲ سالمه دخترم ۲ سالشه واقعا از نظر جسمی و ذهنی دیگه نمیتون ...

نمیتونی چه اصراری داری بیاری . به همون بچت برس

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
ببین مامان من خودش کلی خواهر و برادر داره سالی دو سه بار زنگ میزنن به هم همین . عید به عیدم همدیگرو ...

درسته میدونی قدیم زیاو بچه میاوردن ولی الان دوتا شاید واقعا به درد هم بخورن و کتفی باشن برای هم منظورم دوتا بچه آدم داشته باشه

نطر خاصی ندارم 
میدونی من میگم با این اوضاع اقتصادی خراب چرا امکانات بچمو نصف کنم وقتی اللن میتونم همه چیزو بهترینشو ...

همه اینا هست متاسفانه،باید بدونی ک از پس دوتا بچه و مخارجش برمیایی،و میتونی ایندشو تامین کنی،وگرنه ظلم در حق بچه 

خدایا بابت هدیه ای ک 9\9\99 به من و همسرم عطا کردی هزاران بار ازت ممنونم،خدایاااا شکرتتتت
ما ارتباط فامیلی مونم خیلی کمه دلم میگیره خیلی تنهاس 

من شاید دو سه سال دیگه یکی بیارم 

خیییییلی زایمان سختی داشتم تن شوهرم میلرزه بهش فکر میکنه 

یا بار دیگه

دخترم دخترعمو زیاد داره ولی بزرگن به دردش نمیخوره

باید سعی کنی کسی رو پیدا کنی که همسن دخترت بچه داشته باشن با اونا رفت و آمد کنی

من پارک میبرم میشینم تا خوب بازی کنه

الان وضعیت قرمز شده میترسم ببرم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
نمیتونی چه اصراری داری بیاری . به همون بچت برس

نمیدونم واقعا سختمه بچم.خیلی اذیت کنه ولی همش میترسم بعدها که این بزرگتر شد من بگم چرا سختیو تحمل نکردم دوتا بیارم بعد از اونور خودم خودمو نقض میکنم میگم دیوانه اگه بجه دوم.بیاد همه امکانات این یکی نصف میشه 

نطر خاصی ندارم 

من پسرم ۱۳ سالشه . بخاطر اختلاف زیاد با شوهرم و شرایط اقتصادی بد و شرایط جسمی و روحی دیگه بچه دار نشم . الان پشیمونم . از طرفیم میگم خوبه ما که الانشم اوضاعمون خوب نشده همین بهتر یکی چند تا بچه بیگناه بیارم تو این دنیا حسرت همه چی به دلشون بمونه که چی بشه دلم بچه میخواسته 😒تازه الانم دیگه برادر خواهر به درد نمیخوره میشن دلیل دعوای زن و شوهرا . خواهر شوهرم وای برادر شوهرم ......

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
منم تك فرزندم ولي يه جاهايش ادم واقعا اذيت ميشه 

والا چی بگم آره هر چیزی سختای خودشو داره خواهربرادر داشتن بچه اول یا آخر بودن ایناهم جزیی نگاه کنیم بهش ی سختای ریزی داره

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
میشه بگین.چ جاهایی

اينكه تواينده هيچكسو نداري اينجاش ادمو اذيت ميكنه وقتي ميبيني شوهرت تواينده با برادراش ياخواهراش در ارتباطه ولي تو كسي رو نداري واسه دردو دل يا چيزاي ديگه واقعا سخته شوهرم كه عينه خانواده نيس دلش مثله پدر مادر واسه ادم نميسوزه البته من منظورم شوهره خودمه 

من دخترم 

۴ذسالش بود می‌گفت من خواهر یا برادر میخوام ،گریه میکرد همش 

الان هم به برادر یکساله داره ،خودشم ۶ساله و نیمه هست 

چند روز پیش میگه من گفتم خواهر ،اشتباه شده داداش شده ،حالا یه خواهر بیار ،اسمش رو بزارم رونیکا😂😂

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘