2777
2789

پسر من تو ۵ ساله مشکلی نداریم هیچی هم نمیگه  ....کلا جفت خانوادها کم هستیم و راضی....خداروشککککر خواهر ندارم..ی برادر دارم ک اونم نقشی در زندگیم نداره...برای بچم دعا میکنم همسر خوبی قسمتش بشه ک اون اززز همه مهمتره

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
عزیزم سنی نداری شما.منم همسن شما هستم هنوز بچه ندارم

خب اخه من فعلا سختمه واسه بچه دوم اگه مثلا سنم پلیین تر بود میزاشتم این یکی ۱۰ ساله شه بعد دوباره بع فکر بعدی میافتادم ولی الان همش سن طلایی بچه دار شدن نهایت تا ۳۶ یا ۳۷ سالکیه

نطر خاصی ندارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من تو ۵ ساله مشکلی نداریم هیچی هم نمیگه  ....کلا جفت خانوادها کم هستیم و راضی....خداروشکککک ...

منم میگم انشالله ازدواج میکنه همسرش میشه همه ی کسش

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من دخترم  ۴ذسالش بود می‌گفت من خواهر یا برادر میخوام ،گریه میکرد همش  الان هم به برادر ی ...

ای جانم عزیزمم بچه هاتون حتما اذیت کم داشتن من بچم ۲ سالشه خیلی اذیتم میکنه نمیتونم خونه کسی برم یا کسی بیاد انقد گریه میکنه اذیت میکنه لج میکنه

نطر خاصی ندارم 
من دخترم  ۴ذسالش بود می‌گفت من خواهر یا برادر میخوام ،گریه میکرد همش  الان هم به برادر ی ...

آخی عزیزم😂😂😂پسر منم میگه باید خواهری باشه،پسر باشه نمیخوامش🤦‍♀️😂

خدایا بابت هدیه ای ک 9\9\99 به من و همسرم عطا کردی هزاران بار ازت ممنونم،خدایاااا شکرتتتت
میدونی من میگم با این اوضاع اقتصادی خراب چرا امکانات بچمو نصف کنم وقتی اللن میتونم همه چیزو بهترینشو ...

بنظر من همه چیز فراهم کردن امکانات مادی نیست

بچه از نظر روحی و عاطفی هم باید ارضا شه

اگر با فامیل رفت و امد دارین و بچه احساس تنهایی نکنه میشه یکاریش کرد و بچه دوم رو بیخیال شد(با اینکه هیچ چیز جای خواهر برادر داشتن رو نمیتونه پر کنه)

اما اگر ارتباط فامیلی چندانی ندارین چند سال دیگه بچه خودش به زبون میاره که کمبود عاطفی داره و خواهر یا برادر میخواد.

یا کلا قید بچه رو باید زد تا به قولی تو این مملکت نیاد یا هم وقتی تصمیم میگیری بیاری فداکاری کنی و حداقلش دو تا بیاری کمبود احساسی نداشته باشه چون همه چیز مادیات نیست.

اگر توان فراهم کردن خرجی بچه رو کسی نداره اصلا یدونه هم نیاره بهتره، این خودخواهی هست که فقط برای تجربه حس مادر شدن یدونه بیاره و خودشو خلاص کنه.

من یدونه برادر دارم که اگر نبود افسرده بودم.

خیلی چیزا خیلی از مسائل عاطفی که تو بزرگسالی پیش میاد ریشه در کودکی ما داره.

امیدوارم کمکی کرده باشم دوست عزیز

ای جانم عزیزمم بچه هاتون حتما اذیت کم داشتن من بچم ۲ سالشه خیلی اذیتم میکنه نمیتونم خونه کسی برم یا ...

پسر منم همین طور بود تا رفت مدرسه ،الان خیلی آروم شده

خدایا بابت هدیه ای ک 9\9\99 به من و همسرم عطا کردی هزاران بار ازت ممنونم،خدایاااا شکرتتتت
میدونی من میگم با این اوضاع اقتصادی خراب چرا امکانات بچمو نصف کنم وقتی اللن میتونم همه چیزو بهترینشو ...

ولي الان واقعا سخته دوتا بچه  بخاطره بي پولي اينا نميگم حالت كليش سخته اينم از وضع مملكت من بچه ندارم ميخوام داشته باشم دوتا امكاناتشو هم دارم باباش هم نباشه من ميتونم همه چيزشو فراهم كنم ولي دوقلوميخوام چون خواهرو برادرندارم دوس دارم دوقلو بچه دارهم شدم شوهرمو شوت كنم بره

من پسرم ۱۳ سالشه . بخاطر اختلاف زیاد با شوهرم و شرایط اقتصادی بد و شرایط جسمی و روحی دیگه بچه دار نش ...

امضات خیلی قشنگه😥😥😥😥

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
ولي الان واقعا سخته دوتا بچه  بخاطره بي پولي اينا نميگم حالت كليش سخته اينم از وضع مملكت من بچه ...

😳😳😳

اينكه تواينده هيچكسو نداري اينجاش ادمو اذيت ميكنه وقتي ميبيني شوهرت تواينده با برادراش ياخواهراش در ...

راست میگی منم فکر میکنم به این.جاهاش ولی میدونی من خیلی اهداف دارم واسه بجم نمیخام.عین من بشه نمیخام سنتی ازدواج کنه میخام بفرستمش بعد دیپلم کانادا یا استرالیا انقد تو رشته تحصیلیش موفق بشه که واقعا یه ازدواج خوب و به انتخاب خودش داسته باشه چون تو آشناها همچین کساییو داشتیم واقعا همیشه الگوم بودن دوست دارم دخترم انتخاب کنه نه اینکه انتخاب بشه

نطر خاصی ندارم 
من شاید دو سه سال دیگه یکی بیارم  خیییییلی زایمان سختی داشتم تن شوهرم میلرزه بهش فکر میکنه&nbs ...

من از اولی که کرونا اومده نبردم 

من کمرم مشکل داره 

اگه قسمت باشه و خدا کمکم کنه شاید اقدام کنم

ولي الان واقعا سخته دوتا بچه  بخاطره بي پولي اينا نميگم حالت كليش سخته اينم از وضع مملكت من بچه ...

😂😂😂چقد قشنگ به قضیه نگاه میکنی ولی خدایی سخته یه دونش چ برسه دوتا منو خاهرم دوقلو همسان هستیم مامانم با کمک ماددشوهرش مارو بزرگ کردن

نطر خاصی ندارم 
علتشو میشه بگین 

اکثر بچه های تک فرزند اصلا حوصله شلوغی و بچه های دیگه رو ندارن

همیشه تو خونه همه چیز مال خودشون بوده

همیشه امنیت برقرار بوده 

برا همین در جامعه دچار مشکل میشن

بچه های تک ،وابسته تر هستن معمولا،هم پدر مادر به اونا و هم اونا به پدر مادر

و اینکه پای صحبت چند تا خانواده تک فرزند نشستم

دختر خاله م به خاطر موقعیت شغلی قید بچه دوم رو زده بود و میگفت برگردم به عقب اگه شده استعفا میدم و میارم

در ضمن اونجایی که گفتین تک فرزند باشه برای آینده برنامه ریزی میکنی همه چیز مال اونه....همین ها باعث میشه بچه تلاش نکنه،چون همه چیز مهیا هست

اکثرا آدمایی موفق تر هستن که سختیهایی تو زندگی کشیده باشن