2777
2789
عنوان

به نظرتون من با ابن اوصاف طبیعی دوقلو باردارم یا با دارو ؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 44 پست
من دوقلو دارم هروقت سوالی چیزی خواستی کمکی درد و دلی در خدمتم حسابی به خودت برس بارداری دوقلو یی برا ...

مرسی عزیزم 

من خیلی خیلی ویارم شدید هست ‌وارد همه بدتر حجم آب دهنم وحشتناک زیاده و همش خستم و غذا نمیتونم بخورم و طپش قلب و تنگی نفس دارم 

من اینجا حتی برا زایمان و بعدش دست تنها هستم خیلی سخته ؟؟!!!

البته صد در صد روزا پرستار میگیرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ کدوممون مشکل نداشتیم ولی نمیشد  دخترم همون ماه اقدامباردار شدم ولی دومی نمیشد که نمیشد دکت ...

من يه لولم رو پارسال از دست دادم به خاطر خارج از رحمي.يه چند ماهي ميشه جسته گريخته اقدام كردم ولي نشده رفتم دكتر گفت برو ٦ماه اقدام كن نشدي بيا عكس رنگي هم نوشته برام كه ميخام برم اين ماه يا ماه اينده بدم.به عكس اميدوارم اگر نشم ديگه دنبال دارو و اي يو اي و اينا نميرم يه بچه دارم خدا روشكر

موندم جرا از اول عكس رنگي نگفتن بندازي؟

ما ملت حسينيم
مرسی عزیزم  من خیلی خیلی ویارم شدید هست ‌وارد همه بدتر حجم آب دهنم وحشتناک زیاده و همش خستم و ...

تپش قلبت از يكي دو هفته ديگه از بين ميره اب دهنت هم همينطور.منم مثل شما بودم

ما ملت حسينيم
ای یو ای چیز مزخرفی هست و پول حروم کردن  از ترس نمی رفتم

اي يو اي رفتي بعد عكس رنگي نرفتي دختر خوب😂باز خدا رو شكر قورباغه رو قورت دادي و رفتي گرفتي و خدا رو شكر كه نتيجه هم داد برات منم برم ببينم خدا چي ميخاد برام

ما ملت حسينيم