2777
2789

سلام بچه ها 

من نزدیک دوسال نازایی ثانویه داشتم که از دی ماه تحت نظر دکتر رفتم ماه دی و بهمن من لتروزول و آمپول hcg زدم که نشد با اینکه هر ماه دو تا فولی خوب داشتم و اسفند و فروردین و اردیبهشت علاوه بر آمپول و لتروزل ای یو ای هم کردم که هر سه منفی شدن و ماه خرداد دارو مصرف نکردم و عکس رنگی گرفتم و اوکی بودم و تیر ماه هم دارو مصرف نکردم که زد باردار شدم 

به نظرتون تاثیر داروها از قبل بود یا نه ؟ 

و اینکه من عمو و عمه و پسر عمم دو قلو دارند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله هفته ۱۱ دو قلو باردارم 

عزیزم بسلامتی آره تاثیر داروها هس، عکس رنگی هم گرفتی دیگه باردار شدی 

میشه برا کساییکه در انتظار نی نی هستن ی صلوات بفرستیدممنونم❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد 
بله هفته ۱۱ دو قلو باردارم 

فک کنم اثر دارویی هست چون باید از طرف مادرت باشه طبیعی مثلا خاله دایی اینا

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
اخه من دو ماه اصلا هیچدارویی مصرف نکردم یعنی اثرشون مونده 

بهرحال خاست خدا هم بوده، چون دکترا میگن تاثیر داروها تا چندماه تو بدنه باعث تحریک تخمدان میشه

میشه برا کساییکه در انتظار نی نی هستن ی صلوات بفرستیدممنونم❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد 
استاتر نازايي ثانويه به خاطر چي بود؟

هیچ کدوممون مشکل نداشتیم ولی نمیشد 

دخترم همون ماه اقدامباردار شدم ولی دومی نمیشد که نمیشد دکتر گفت آخر شهریور بیا برا سیکل ای وی اف

که من کلا اون ماه رو ول کردم و شد 

فکر کنم استرس خیلی تاثیر داره