2777
2789
اگه با حل‌یوبوست و  پماد فیشر و اینا  خوب نطده یعنی اسنفکتر آسیب دیده ...

با لیزرم حل میشه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مث من که تو زایمان این اتفاق برام افتاده و جز عمل چاره ای نداره😢

عمل کردی؟ 

اگه نکردی عمل کن زود خوب میشی بخدا 

هر کی این مشکلو داشته بعد عمل میگه کاش زودتر عمل میکردم راحت شدم 

وضعیت ام خوب نیست، عمل نکردم. یکی از فامیلها عمل کرده بود خوب نشده، منم دلسرد شدم.

عزیزم بی اختیاری ات چجوریه؟ من بعد زایمان همورورو ئید. شقاق گرفتم و اسپاسم شدید مقعدم سفت و جمع میشه، تو دفع مقعدم کامل باز نمیشه بعضی وقتا و فک کنم برا همون اسپاسمه و دفع مدفوع هم اورژانسی شده قبلا باید سریع خودمو میرسونم دسشویی الان چندین باره قبل رسیدن به دسشویی یکم خارج میشه، فیزیوتراپی کف لگن هم رفتم ولی به خاطر اسپاسم خیلی نمیشد رو تقویت عضلات کار کنیم چون اسپاسمم زیاد تر میشد الان احساس می کنم خیلی عضلاتم ضعیف شدن حالا دکتر زنان ارجاع داد به متخصص اختلالات کف لگن تا ببینم اون چی میگه