2777
2789
خوب بیشتر با رابطه اونطوری میشه خیلی رابطه از پشت ضرر داره اگه به خاطر رابطه باشه فک نکنم خوب درمان ...

من زور زدن‌و نشستن زیاده فکر میکنم‌ علت دکتره مونده  بودا میگفت علتش عصبی  هم هست 

نه همیه فقط بعد مدفوع گفت فیشره دوتا زخمه روزی سه بار چرب  کن گفت پارگی نیست زیاد تو دستشویی&nb ...

خب درست میشه دیگه دختر از چی میترسی 

من الان چندساله بواسیر دارم میدونم باید عمل بشم و ممکنه بعد عمل دوباره برگرده اما از الان یبوستمو کنترل کردم خیلی بهترم،عمل آخرین راهه همه راه هارو امتحان کن نتیجه میگیری پیرزن نیستی ده تا زاییده باشی درست میشی

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره یوبوست خوب شه دیگه ندارم خاکتوسررررم 

خب یبوستتو درست کن چون اگه درست نشه بعدها باز عمل کنی برمیگرده

یبوستتو درست کن پرخوری نکن غذارو قشنگ بجو،اب زیاد بخور 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
خب یبوستتو درست کن چون اگه درست نشه بعدها باز عمل کنی برمیگرده یبوستتو درست کن پرخوری نکن غذارو قشن ...

من که میگم از زور زدن و زخمه خوب نشدم چی اوف عدم کنترل  اسفنتکتره دیگه .... 

من که میگم از زور زدن و زخمه خوب نشدم چی اوف عدم کنترل  اسفنتکتره دیگه ....

خوب میشی

منم بدتر بودم خیلی ببخشید دسشویی پر از خون میشد الانم بیرون زدگی دارم ولی خیلی بهترم 

خب یبوستتو درست کن چون اگه درست نشه بعدها باز عمل کنی برمیگرده یبوستتو درست کن پرخوری نکن غذارو قشن ...

من گفتم یوبویت خوب شه دیگه ندارم دز صوزتی که اشتباه اصلا نوشتم من همیشه یبسم اه

خوب میشی منم بدتر بودم خیلی ببخشید دسشویی پر از خون میشد الانم بیرون زدگی دارم ولی خیلی بهترم 

خب اینا هیچی نیست خوب میشه مشکل من اگه خون بود حل شدنی  بود عدم توانایی در کنترل اسفنکتر  مزخزفهههههه   حالا هردوز کره و  روغن زیتون میخورم

خون نشونه ی توبیه مشکل منه طفلکی عدم توانایی در کنترل اسفنکتره

خب اونم دکتر بهت راه حل داده وگرنه بهت میگفت بی برو برگرد عمل

حالا کارایی که دکتر گفتو انجام بده