2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ ربطی نداره مضر تر از چیزیه که به عنوان راهکار پیشنهاد بشه! 

منظورم من این نیس ک واقعا دست شویی داشته باشه و خودشو نگه داره 

منظور من اینه گاهی وقتی یه فشاری ب خودمون میدیم ک دشویی رو نگه داریم

این فشار باعث منقبض شدن ماهیچه ها میشه 

اگ چند بار در روز رو این ماهیچه ها کار بشه دیگع مشکل بی اختیاری حل میشه

دارو داده برای رودم  دکتر و آندو سونو که نرفتم نفخ زیاد دارم حتما عمل میخواد ؟ زخم دارم پماد&nb ...

زخم مقعد داری؟ببین همیشه بی اختیاری داری؟در حد لک شدنه پشتت؟ دکتر خودش یه چیزی میدونه بهت پماد داده

انتی هموروئید داده؟

داروهاتو مصرف کن ورزشارو انجام بده روزی چندبار وقتی نشستی با دراز کشیدی ۲۰ثانیه مقعدتو سفت کن ،روزی۲۰بار اینکارو انجام بده

دکتر شاید خواسته ببینه دارو روت اثر داره یانه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
دکتر تشخیص میده عزیزم  حتما دکتر زنان زایمان برید

زایمان نداشتم گفت مقعدشما گشاده ولی علتهایی که گفتو نداشتم آندوسونو نوشت و راهکار داد حالا بزار تایم دستشویی مو کوتاه کنم اگه اومد باز میرم  چون گفت تو دستشویی زیاد میشینی

زخم مقعد داری؟ببین همیشه بی اختیاری داری؟در حد لک شدنه پشتت؟ دکتر خودش یه چیزی میدونه بهت پماد داده ...

نه همیه فقط بعد مدفوع گفت فیشره دوتا زخمه روزی سه بار چرب  کن گفت پارگی نیست زیاد تو دستشویی  نشین پیاده روی کن ...

زایمان نداشتم گفت مقعدشما گشاده ولی علتهایی که گفتو نداشتم آندوسونو نوشت و راهکار داد حالا بزار تایم ...

وای با گوشی دستشویی نرو که زیاد نشینی...طب سنتی برو یا اسلامی...مطمئن باش از این دکترا خیلی راهکارشون بهتره...عمل کنی که بدتر ناقص میکنن ادمو

من با اون کاربر بودم که این حرف و زد وگرنه من هیچ قضاوتی در ممورد شما نکردم شاید دلایل دیگه داشته با ...

😐من موندم چرا ملت این همه حرفای منو جدی میخونن

بابا من یه کار شوخم همه چیو فان میبینم 

😂نمی دونم چرا ملت این همه جدین 

زایمان نداشتم گفت مقعدشما گشاده ولی علتهایی که گفتو نداشتم آندوسونو نوشت و راهکار داد حالا بزار تایم ...

اگه تایمش رو کمتر کردی و بازم حل نشد دکترت رو عوض کن 

ولی بودن کسایی که عمل شدن سریعا مشکلشون رفع شده 

واقعا مشکل بزرگیه 

ان شاءالله که به زودی حل شه مشکلت❤️

وای با گوشی دستشویی نرو که زیاد نشینی...طب سنتی برو یا اسلامی...مطمئن باش از این دکترا خیلی راهکارشو ...

وسواسم عزیزم هی میشورم  ولی حالا بزار پمادو بزنم و به موقع  برم دستشویی و و پماد و اینا اگر خوب نشد میرم سونو گفت یکم گشاده رابطه داشتی‌... گفتم ن 

اگه تایمش رو کمتر کردی و بازم حل نشد دکترت رو عوض کن  ولی بودن کسایی که عمل شدن سریعا مشکلشون ...

فقط یکی در میون بعد از مدفوعه دلیلشم حس میکنم فشاره نمیدونم فعلا افسرده شدم نه دارو میزنم  نه دکتر حالم بهترشه کرمو شروع میکنم