2777
2789
عنوان

مسابقه عکس خردادماه

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 218 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوم تهرانی خودشون میبینن که موضوع تاپیکم چیز دیگس پس اجازه بده خودشون این قضاوت رو. راجع به من بکنن متخلف اصلا کلمه خوبی نیست که به این راحتی به کار میبری
https://basalam.com/yalda_khas1?client=app
موضوع مهم نیست مهم درخواست شما از کاربران برای رای به عکس مورد نظر شماست این قانون چندین دوره ی مسابقاته بله قضاوت به عهده ی خانم تهرانیه صد در صد
صدف جون حق با فاطمه جونه صفحه ی اول همین تاپیکو بخون نوشته که شرکت کنندگان حق تبلیغ بین تاپیک ها رو ندارن در غیر اینصورت عکس آنها از مسابقه حذف میشود.
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
گلسا جان شما هم قوانین رو بخون درسته مسابقه واسه سرگرمیه ولی هر کاری قانونی داره و باید درست انجام شه
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
سلام دوستان من دیروز زنگ زدم به فرش میلاد!!!گفت از طریق مدیر نی نی سایت پیگیری کنید! گفتم تابلوهامون آماده نیست. گفت چرا!!!!!
اما من خصوصی به خانوم تهرانی و نی نی یار 5 گفتم پیگیری کنن دو سه روزه جواب پیامم ندادن! لطفا شما برنده های دور قبل هم پیگیر باشید.
من تو این مدت مسابقه ها متوجه شدم تا صدبار زنگ نزنی و هزاربار پیغام نفرستی پیگیر جوایز نمیشن !!!!
سلام مامانا والا فاطمه جون همه کاربرا قوانین رو خوب خوندن و میدونن چی به چیه گفتن ما هم فایده نداره تا به حال به کدوم کاربر گفتیم اینجوری هست قوانین قبول کرده همش ................... همین که گزارش بدی کافیه
این پست اولشه

sadaf.6آنلاین پست ها : 420عضویت:1391/10/8
0
آموزش نصب دو تا پرده روی یک چوب پرده
مثلا پرده و زیر پرده رو با هم به یک چوب پرده نصب کنید
به این صورت که گیره های پرده ها رو به صورت یکی در میون تو چوب پرده بندازید به همین راحتی
اگه براتون مفید بود به پسرم رای بدید. ممنون

بعد هم لینک عکسش رو گذاشته

خانوم صدف شما داری تخلف میکنی مطمئن باش اگه ادامه بدی خانوم تهرانی حذفت میکنن
به هیچ عنوان نباید بگی رای بدید یا که بگی امضام رو ببینید کسی که بخاد ببینه خودش می‌بینه
اینطوری داری حق خوری میکنی من که راضی نیستم