hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متنفرم از این کلمه...موندم فقط که چرا سیاست های مردانه نداریم....چرا برای مردا سیاست تعریف نشدس و زن ...
سیاستی هم اگه باشه مردا خودشونو توی قیدو بند این چیزا قرار نمیدن. من خودم تو اینستا مثلا میبینم نوشته برا شوهرت فلان کار رو کن میخونم ببینم چیه. ولی شوهرم من که ندیدم فوکوس کنه رو همچی چیزای
آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
چرچیل سیاستمدار انگلیسی بوده تو زمان جنگ جهانی دوم. فوق العاده آدم زیرک و سیاستمداری بوده و با سیاست همون آقاست که انگلیس به روباه پیر مشهور شده. به خاطر همین به افراد زیرک ميگن چرچیل