2777
2789

من یه برنامه دارم هروق زمان پریودم شرو شه یروز قبلش پیام میده میگه فردا جایی رفتی یادت نره پد برداری😁

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای کاش خدا کاری میکرد بتونیم دو روز قبل بفهمیم کی پریود میشیم دیگه از این اتفاقات نمیفتاد

عزیزم برنامش هس نصب کن خودش یروز قبل پیام میده میگه فردا پریود میشی پد فراموش نکن

اسم برنامه هس ایمپو

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
مگه حدود تاریختونو نمی دونید؟  من پریود که میشم توی نوت گوشیم تاریخ میزنم. الان از پارسال تا ح ...

من ک نامنظمه و ممکنه سر ماه شم و ممکنه ۷۰روز بعد همیشه پد همراه دارم و اولش کمه برا همین از این تجربه ها ندارم ک لباسم و ..لک شه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
 دستگاه تشخیص پریود بوده اون، برای همین سریع اعلام کرده 

خدا نكشتت😂🤣😅

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
واییی بعد چی شد؟؟ من فوبیای اینو همیشه دارم پریودیم بیشتر اوقات نامنظمه 

گفتم ب دوستان

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

من یه باردوستم شدداخل اتوبوس شدوقتی پیاده شدیم راننده اتوبوسه دوستم اشاره کردپشتش پرخون شده بودمانتوشم رنگش روشن بودخیلی بدبودمن به جای دوستم ازخجالت مردم

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره

من خودم تو مدرسه چن بار اینجوری شدم 

یه بارم خونه عمم بودیم تازه پریود میشدم نمیدونم چرا دوس نداشتم نوار بذارم 

شلوارم پر خون پسر عمم قشنگ دید 😐😕😕

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
خدا خیرت بده

قربانت دوستم

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
2810