2777
2789
واییی چطور نمیدونستی از قبل 

کلا آدمی نیستم ک تاریخ یادداشت کنم

همیشه یهو میشم

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

من یادمه واسه ثبت نام کنکور رفته بودم یهو اینجور شدم

بیخیال کنکور شدم عجله ای رفتم اولین داروخونه یه مسکن گرفتم

دیگه فرداش رفتم واسه ثبت نام

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای کاش خدا کاری میکرد بتونیم دو روز قبل بفهمیم کی پریود میشیم دیگه از این اتفاقات نمیفتاد

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          

استادمون پریود شده بود پشت مانتوش لک شده بود دوستم بهش گفت طفلک.تکون نخورد دیگه کلاسو تعطیل کرد اخرشم چادر گرفت از دوستم

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

وای  یک بار قبلنا که هنوز چادری بودم  مامانم نمی‌داشت مانتویی باشم منم برای دانشگاه درمیاوردم میذاشتم کیفم یک روز همه جام پریود شدم خونی مالی شد فقط اون روز هزار بار شکر کردم ک چادر تو کیفم بود در بیارم سرم کنم وگرنه ابرو حیثیت نمیموند برام اونجا به یکی از ویژگی ها مثبت چادر پی بردم والا البته الان مانتویی هستم کلا ولی همیشه خاطره بد توی ذهنم هست و میترسم برای همین دوتا لباس زیر باهم می‌پوشم یکیش ضخیم هست 

کسی هم دید؟

نذاشتم کسی ببینه

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

مگه حدود تاریختونو نمی دونید؟ 

من پریود که میشم توی نوت گوشیم تاریخ میزنم. الان از پارسال تا حالا همه رو دارم

بعد قبلش کلیییی کمر درد دارم تا واقعا بیاد. البته باز هم پیش میاد که غافلگیر بشم

من خونه  مادرشوهرم شدم  تازه عقد کرده بودم مانتوم هم سفید بود😖

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

وای آره یبار از خواب بلند شدم اومدم صبحونه بخورم مامانم فهمید گفت پشتت😐منم الفرار خوب شد بابام ندید😑 یبارم تو مدرسه شدم ولی خوب شد چادر داشتم ،مال من خیلی زیاد میشه برای همین همش باید شلوارمو عوض کنم یبار کل صندلی رو نشسته بودم دیدم پر خونه ، خیلی هم تو جام که از خواب پا میشم میبینم خونه،

میشه لطفاً برام صلوات بفرستید ⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜⁦❤️⁩

تالاروگروه تاپیکت فقط😶

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
2810