2777
2789

اون لحظه اونقدر زیاد نیس ک به ادم استرس بده یا درجا یکی بشه بزنه بیرون بقیه متوجه شن مگراین که روز دوم و به بعدش باشه پس بده

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرکار بودم همیشه پد داشتم تو کشوی اداره یکی از همکارام پری شد  گفت پد میخواد بهش دادم نیم ساعت بعدش خودم شدم دیگه پد نداشتم وای چه مصیبتی بود مجبور شدم مرخصی بگیرم برم خونه

وای چیکار کردی؟؟؟؟

هیچی دیگه

ترم یک بودم

نشستم همه برن بیرون از کلاس مخصوصا پسرها

بعد به یکی ارز دخترای چادری کلاس گفتم،چادرتو بده 

اولش نمیداد،خواهش کردم

خودمو رسوندم ب سرویس و مثل مرده ها بودم

در خوابگاه پیاده شدم و ....

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

تو خیابون نه ولی تو اتوبوس بین راه تهران شیراز دختزه بغلیم پریود شد تو ساکم توی صندوق اتوبوس نوار داشتم گفتم اقاهه ماشینو نگه داره وسیله ضروری دارم جلو چشم همه برداشتم از تو چمدونم با اون خانوم رفتیم سرویس دوتایی و برگشتیم باهاش رفتم چون تنهایی خجالت میکشید اینجوری حداقل کمتر خجالت میکشید

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

من‌انقدر الارم و هشدار میده تا شروع شه مسافرت هم باشم وقت میکنم برسم‌ خونه ،۰ه برسه تو خیابون 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من پریودیم زیاد خون نمیاد فقط شورتم خون شد🤦‍♀️🤦‍♂️ولی خدایا شکرت کسی نفهمید

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
ووااااو چیکار کردی 

تو جواب دوستمون گفتم

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ
چیکار کردی

گفتم بالاتر

شدم ولی اولش کمه خودمو رسوندم ب نوار بهداشتی قبل ک ب مرحله اصلی برسه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من همیشه یه نوار جهت اطمینان تو کیفم میزارم

حتما وسط خیابونم عوض میکنی

.

.

.

.

.

. شوخی کردم عزیزم ب دل نگیری ی وقت

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات
2810