2777
2789
عنوان

پیام داده😥😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 63 پست

اگر حالت بهم خورده پس لزومی نداره که اصلا جوابشو بدی .ببخش ولی از نظر اینجور پسرا تو هرکارم بکنی باشخصیت به نظر نمیای عزیزم 

چون اونا کلا تو یه فاز دیگه هستن و معیارشون چیز دیگه ست 

افتااااد؟؟؟؟؟

خدایا آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟یکی سیب خورد اومدیم این دنیا حالا یکی خفاش خورده باید برگردیم اون دنیا😜 یه زمان میگفتن اگه دستتون رو کردید تو دماغتون برید دستتونو بشوریدالان میگن دستتونو بشورید بعد بکنید تو دماغتون 😂تو این مدت اینقدر دستامو شستم که جوونه زدن 🤦‍♀️توالت بودم.. بابام در زد منم سرفه کردم که بفهمه کسی تو توالته؛ درو از اونور قفل کرد الانم از زیر در داره گاز آمونیاک میده تو!!😱🤣😂😰😬🔷اونایی که ماسک فیلتردار زدن یه جورایی به آدم نگاه میکنن که انگار پشت مازاراتی نشستن😜😉🔷مادرم انقد با وایتکس خونه رو ضدعفونی کرده که هر نفسی که میکشم میکروبای بدنم سه بار میگن: یا قاضی الحاجات😜😜😜🤣🤣
بهم گفت میخوام پا و رانتو ببینم..منم گفتم ن همچین عکسی روم نمیشه بفرستم لطفا دیگ بحث نکن...اونم گفت ...

ببین نمیدونم چند سالته ولی حدس میزنم پر پرش ۲۲ باشی نه بالاتر عشقم من ۱۰ سال با شوهرم دوست بودم از ۲۶ سالگی تا ۳۶ سالگی پارسال ازدواج کردیم اصلا ازم این چیزا رو نخواست تجربه بهم ثابت کرده که این پسری که الان باهاته فقط و فقط و فقط و فقط واس س ک س میخوادت و تمام کات کن بره خودتو درگیره این کثافتا نکن فردا عکس هزار جای دیگتو هم میخواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین برا منم مشابه همچین چیزی شد حسابی ام دعوا کردم قهر کردم دوباره برگشت دیه بعدش هیچی نگفت.منم بهش گفتم تو فکر کردی من هرزه م عکس بدم دست هرکسی بعد اونام هزارتا حرف زد و اینا اخرشم گفت باشع غلط کردم ولی عدش اشتی کردم دیگه تا الان الانه حرفشو نمیزنه بعدم که نامزد کردیم 

درحال ساختن یه زندگی جدید...
23 و اون 29

خب سنتونم دیگ کم نیس

ببین عزیزم منم از این حرفا با دوست پسرم داشتم

الانم اومده خاستگاری

اول خووووب بشناسش 

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
واقعا!!! دوست پسرت بعد چن مدت ازت اونجور عکسی خواست؟؟ و اینکه تو براش فرستادی ؟؟ گلم میشع یکم توضیح ...

این خیلی زود خاست ارمین(دوست پسرم) بعد یک سال خواست ک خب من مشکلی نداشتم و بهش عکسو دادم یعنی بستگی به خودت داره من خیلی دوسش دارم و از نظرم ی نیاز عادی بودو همین ک نرفت اصل مطلب خیلی خوبه و من قبول کردم (شرایط ما خیلی فرق میکرد یعنی داخل اون یک سال یکی دوبار اومده بود خاستگاریم و تا الان 8 بار اومده بابام قبول نمیکنه وگرنه تا الان سر خونه زندگیمون بودیم )طرفتو بشناس اگه میدونی ادمه شعور داره قسطش جدیه بده اگر نه نده و کات کن بره 

این محرم دیگه محرم نمیشه چون اما حسین (ع) بخاطر ایستادگی جلوی ظلم ستم شهید شد اما ماهایی ک سنگشو به سینه میزنیم و حسین حسین از دهنمون نمیوفته داریم سر خم میکنیم جلوی ظلم . چون گند کاریا شروع میشه دختر پسرا ول میشن تو خیابونا و از جدید ترین مدل مو ها و جدیدترین کالکشن مانتوها و جدیدترین ارایش ها استفاده میکنن چون همش شده ادا تظاهر ریا چون پسرا دارن با دخترای پشت دسته امار بازی میکنن چون تا صبح میشینن کنار هم تو هیئت ها قلیون میکشن این محرم دیگه یعنی کل کل حاجی ها سر تعداد نذری هاشون یعنی یه شب مداحی 20 میلیون خلاصه بگم اینجا محرم یعنی همه چی 
ببین نمیدونم چند سالته ولی حدس میزنم پر پرش ۲۲ باشی نه بالاتر عشقم من ۱۰ سال با شوهرم دوست بودم از ۲ ...

ای جان عزیزم عشقتون پایدار❤❤❤❤

آره منم میخوام حسابی حالش بگیرم ک ب غلط کردن بیوفته نمیدونم دقیقا چی بهش بگم😥

این خیلی زود خاست ارمین(دوست پسرم) بعد یک سال خواست ک خب من مشکلی نداشتم و بهش عکسو دادم یعنی بستگی ...

قصد 😁

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
قصد 😁

😆😆😆درست 😆 اشتباه تایپی شد 😆

این محرم دیگه محرم نمیشه چون اما حسین (ع) بخاطر ایستادگی جلوی ظلم ستم شهید شد اما ماهایی ک سنگشو به سینه میزنیم و حسین حسین از دهنمون نمیوفته داریم سر خم میکنیم جلوی ظلم . چون گند کاریا شروع میشه دختر پسرا ول میشن تو خیابونا و از جدید ترین مدل مو ها و جدیدترین کالکشن مانتوها و جدیدترین ارایش ها استفاده میکنن چون همش شده ادا تظاهر ریا چون پسرا دارن با دخترای پشت دسته امار بازی میکنن چون تا صبح میشینن کنار هم تو هیئت ها قلیون میکشن این محرم دیگه یعنی کل کل حاجی ها سر تعداد نذری هاشون یعنی یه شب مداحی 20 میلیون خلاصه بگم اینجا محرم یعنی همه چی 
تو ب دوست پسرت اون عکس رو دادی؟

بله

ای جان عزیزم عشقتون پایدار❤❤❤❤ آره منم میخوام حسابی حالش بگیرم ک ب غلط کردن بیوفته نمیدونم دقیقا چی ...

مرسی گلم هیچی نگو فقط بگو خودتی و اونایی که تا حالا باهاشون لاس زدی تو برو دنبال لیاقتت منم میرم دنبال اونی که لایقم باشه و دیگه اصلا جوابشو نده پسر بیشعور بی شخصیته کثافت

نمیدونم حالا ی حرفی بگین ک بهش بگم شاید آدم شه دیگ نخواد ب امید اینک عاشقم شه😥

خیلی زود رفته سر این مسائل.ارزشش رو نداره..زیاد دل بهش نبندی شاید بهتر باشه..

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍