2777
2789
عنوان

پیام داده😥😥😥😥😥

552 بازدید | 63 پست

همونم که دوست پسرم بخاطر عکس پا و ران قهر کرده بود...

امروز صبح پیام داده خودشم 5 تا...منم هنوز سین نکردم شاید تا عصر هم سین نکنم...

دوستان بنظرتون چی بهش بگم ک خیلی باشخصیت ب چشم بیام و دیگ از این عکسا نخواد و آدم شه...؟ 

واقعا اون روز حالم بهم خورد ک همچین عکسی ازم خواست...

قشنگ توضیح بده ببینیم

عکس میخاسته

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بگو واقعااون روز حالم بهم خورد همچی عکس خواستی

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظر من کات کن

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

من تو تاپیک دیشبت بودم گلم,من بودم که کات میکردم معلومه نیتش چیه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

هر چی بگی اون بیخیال نمیشه

میگی نه امتحان کن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
قشنگ توضیح بده ببینیم عکس میخاسته

بهم گفت میخوام پا و رانتو ببینم..منم گفتم ن همچین عکسی روم نمیشه بفرستم لطفا دیگ بحث نکن...اونم گفت اگ دوستم داری ثابت کن بده منم گفتم دوست داشتن ب این چیزا نیست...اونم گف نخواستیم فعلا..و تازه پیداش شده 4 روزه ک رفته بود

واقعا چرا فکر کردین دوست پسرتون برای چیزی غیر از اینا باهاتون دوست شده؟؟

چون با کسی بودم ک برا ازدواج دوست شد و هیییچ حرف بدی نزد

برا اخلاق از هم جدا شدیم

در تاریخ ۹/۹/۱۳۹۹ من هدفم و اراده انجامشو پیدا کردم و قوی با حال خوب میرم جلو....💪