2777
2789
عنوان

پیام داده😥😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 63 پست
اخه بقول تو مال هنوز خیلی کمه مدت دوستیمون

دوسش داری؟؟؟؟؟

دوست داره؟؟؟؟؟؟؟؟

مطمعنی بهش وابسته نیستی؟؟؟؟

این محرم دیگه محرم نمیشه چون اما حسین (ع) بخاطر ایستادگی جلوی ظلم ستم شهید شد اما ماهایی ک سنگشو به سینه میزنیم و حسین حسین از دهنمون نمیوفته داریم سر خم میکنیم جلوی ظلم . چون گند کاریا شروع میشه دختر پسرا ول میشن تو خیابونا و از جدید ترین مدل مو ها و جدیدترین کالکشن مانتوها و جدیدترین ارایش ها استفاده میکنن چون همش شده ادا تظاهر ریا چون پسرا دارن با دخترای پشت دسته امار بازی میکنن چون تا صبح میشینن کنار هم تو هیئت ها قلیون میکشن این محرم دیگه یعنی کل کل حاجی ها سر تعداد نذری هاشون یعنی یه شب مداحی 20 میلیون خلاصه بگم اینجا محرم یعنی همه چی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچوقت عکس نده اگه ازش خوشت میاد بهش بفهمون دختر پاکی هستی و این چیزا اونم مشتاقت میمونه البته نظر منه چون خودم نوشم می اومد الانم مشکلی باهم نداریم.اونم ادم بد نیست فقط طبعش گرمه بعدم ناشی بود نمیدونست چطوری یه دخترو گول بزنه صادقانه حرفشو زد منم زدم تو دهنش😂😂😂 

درحال ساختن یه زندگی جدید...
نمیدونم حالا ی حرفی بگین ک بهش بگم شاید آدم شه دیگ نخواد ب امید اینک عاشقم شه😥

دقیقا الان داری عشقو ازش گدایی میکنی ؟؟؟؟🤢🤢

یه کم واسه خودت ارزش قائل شو 

خدایا آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟یکی سیب خورد اومدیم این دنیا حالا یکی خفاش خورده باید برگردیم اون دنیا😜 یه زمان میگفتن اگه دستتون رو کردید تو دماغتون برید دستتونو بشوریدالان میگن دستتونو بشورید بعد بکنید تو دماغتون 😂تو این مدت اینقدر دستامو شستم که جوونه زدن 🤦‍♀️توالت بودم.. بابام در زد منم سرفه کردم که بفهمه کسی تو توالته؛ درو از اونور قفل کرد الانم از زیر در داره گاز آمونیاک میده تو!!😱🤣😂😰😬🔷اونایی که ماسک فیلتردار زدن یه جورایی به آدم نگاه میکنن که انگار پشت مازاراتی نشستن😜😉🔷مادرم انقد با وایتکس خونه رو ضدعفونی کرده که هر نفسی که میکشم میکروبای بدنم سه بار میگن: یا قاضی الحاجات😜😜😜🤣🤣
بعد چن مدت دوستیتون گلم

۶ماه فک کنم

دقیقا یادم نیس

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
دوسش داری؟؟؟؟؟ دوست داره؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمعنی بهش وابسته نیستی؟؟؟؟

از دوست داشتنش مطمئن نیستم ولی حس میکنم ک خیلی بهم علاقه دارع من بهش وابسته شدم ولی دوست داشتن نه هنوز

باز اون خوبه  این هنوز 3 ماه نشده اینجور عکس خواست جلو رو نگیرم بدتر میشه

یچیزی بگم بت

این چیزا بنظر من تو این دوره و با این نسل عادیه

طرفتو اول بشناس

ببین چجور ادمیه

ممکنه با دیدن عکسا تازه زودتر بیاد خاستگاری

ممکنه هم ن. فک کنه ببخشید تو ی دختر بدی هستی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
از دوست داشتنش مطمئن نیستم ولی حس میکنم ک خیلی بهم علاقه دارع من بهش وابسته شدم ولی دوست داشتن نه هن ...

خیلیه خوب کات کن تا دیر نشده این چیزا واسه دوماه خیلی زوده تا بیشتر وابسته نشدی کات کن ک بعدا بد ضربه ای میخوری ببین عزیزم این چیز دخترانه های ی دختره اگه ازش گرفته بشه بهش اسیب برسه نابود میشه اینو میگم چوم من بخاطر عشقم دخترانه هامو نابود کردم تو ک هنوز دوسش نداری زودتر باهاش کات کن درسته الان ی عکس پا خاست اما به همین پا ختم نمیشه

این محرم دیگه محرم نمیشه چون اما حسین (ع) بخاطر ایستادگی جلوی ظلم ستم شهید شد اما ماهایی ک سنگشو به سینه میزنیم و حسین حسین از دهنمون نمیوفته داریم سر خم میکنیم جلوی ظلم . چون گند کاریا شروع میشه دختر پسرا ول میشن تو خیابونا و از جدید ترین مدل مو ها و جدیدترین کالکشن مانتوها و جدیدترین ارایش ها استفاده میکنن چون همش شده ادا تظاهر ریا چون پسرا دارن با دخترای پشت دسته امار بازی میکنن چون تا صبح میشینن کنار هم تو هیئت ها قلیون میکشن این محرم دیگه یعنی کل کل حاجی ها سر تعداد نذری هاشون یعنی یه شب مداحی 20 میلیون خلاصه بگم اینجا محرم یعنی همه چی 

این مسائل الان فوق العاده عادیه اما نه برای 2 ماه 

عزیزم پیشش خیلی مغرورم من😆

فکرنکنم 😏

به نظرم پسری که یه همچنین عکسایی ازت بخواد با صدنفر دیگه هم رابطه داره صدتا عکس دیگه هم از نوع شاید بدترش ازشون گرفته باشه 

اگر با وجود این حرفها بازم میخوای باهاش باشی من دیگه حرفی ندارم 🤦‍♀️

خدایا آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟یکی سیب خورد اومدیم این دنیا حالا یکی خفاش خورده باید برگردیم اون دنیا😜 یه زمان میگفتن اگه دستتون رو کردید تو دماغتون برید دستتونو بشوریدالان میگن دستتونو بشورید بعد بکنید تو دماغتون 😂تو این مدت اینقدر دستامو شستم که جوونه زدن 🤦‍♀️توالت بودم.. بابام در زد منم سرفه کردم که بفهمه کسی تو توالته؛ درو از اونور قفل کرد الانم از زیر در داره گاز آمونیاک میده تو!!😱🤣😂😰😬🔷اونایی که ماسک فیلتردار زدن یه جورایی به آدم نگاه میکنن که انگار پشت مازاراتی نشستن😜😉🔷مادرم انقد با وایتکس خونه رو ضدعفونی کرده که هر نفسی که میکشم میکروبای بدنم سه بار میگن: یا قاضی الحاجات😜😜😜🤣🤣