2777
2789

ما تازه دو شبه اومدیم خونه جدید  

تو سالن ۴تا و تو اتاق ها یکی یه دونه شوفاژ هست 

مجموع۶تا 

خیلی خونه هم بزرگ نیست معمولیه 

ولی اصلا گرم نشده خونه

خیلی سردههه 

اگه بخاری بود من الان صبح تا شب رو خاموش کرده بودم از بس گرم میکرد

ولی دو شبه اینا روشن اونطوری که باید گرم بشه خونه نشده 

همشون هم زیاد کردیم 

درجه پکیج رو ۷۵

یعنی گرم میشه خونه یا دیگه همینه همیشه 

کلا از شوفاژ نمیتونی انتظار حرارت بخاری و داشته باشی در حدیه که همه جارو متعادل نگه میداره ،بخ ای خیلی گرم بشی باید بچسبی بهش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چه انتظاری داری 

من کلا بخاری هم داشتیم ضرب بخاری کم بود لباس بیشتری میپوشیدم  

لباس تابستون زمستونم خیلی فرق داره

الانم خونمون دوتا رادیاتور هال روشن نیست هنوز فقط آشپزخونه و دستشویی و یه دونه هال  مناسبه هوا

خود پره های رادیاتورها گرم میشه؟ روی ۷۵ گذاشتی باید داغ بشن.

احتمالا یا هواگیری میخواد و یا اینکه پکیج افت فشار پیدا کرده. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
کلا از شوفاژ نمیتونی انتظار حرارت بخاری و داشته باشی در حدیه که همه جارو متعادل نگه میداره ،بخ ای خی ...

میگفتن خیلی گرم میشه خونه در حدی که باید پنجره باز کنی 🙄🙄

میگفتن خیلی گرم میشه خونه در حدی که باید پنجره باز کنی 🙄🙄

نه اتفاقا به اندازه گرم میشه ولی اگه زیادم کنی به خصوص اتاقا خیلی خوب گرم میشن

ولی خوبیش اینه که کف هم گرمه 

نمیدونم چه انتظاری داری من کلا بخاری هم داشتیم ضرب بخاری کم بود لباس بیشتری میپوشیدم لباس تابستون ز ...

انتظار زیادی ندارم ازشون 

فقط میخام خونه در حدی گرم بشه که نیاز نباشه برم زیر پتو یا نتونم کارامو کنم 

نه اتفاقا به اندازه گرم میشه ولی اگه زیادم کنی به خصوص اتاقا خیلی خوب گرم میشنولی خوبیش اینه که کف ه ...

ن کف خواب نیست از ما 

شوهرم میگه چون چندماه خونه خالی بوده اینطوریه خوب میشه 

چند متره خونتون؟پذیرایی ما ۱۰۰ ماره با ۳ تا رادیات خیلی گرم میشههوا گیری کنید۷۵ درجه زیادیهباید گرم ...

عزیزم مستاجریم

صاحب خونه گفته تازه دادیم سرویس کردن و‌ مشکلی ندارن 

خونه هم ۱۵۰متره کلا 

سالن دوتا فرش ۱۲میخوره