2777
2789
عنوان

برای ازدواجم به یکی نیاز دارم که بگه کی چجوری ازدواج میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 47 پست
مثلا ما خودمون برای داداشم توعروسی دخترپیدا کردیم برای داییم تو مغازه دیدیم  اجتماع خیلی موثر ...

من توخونم همش سرکارمم دارم بیکار میشم  

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا طرفم پرنده پز نمیزنه

خب من دیگه فقط دعا کردن ازم برمیاد.

امیدوارم با کسی ازدواج کنی که یه سال بعدش نگی کاش تو خونه میترشیدم ولی با این ازدواج نمیکردم..

و همینطور امیدوارم با کسی ازدواج کنی که لایق مجرد بودنت تا26 سالگیت باشه😉

بدا به حال شهیدی که در صف محشر،،بفهمد آنچه نصیبش شده شهادت نیست...  در ایران تا بود ملا و مفتی، به روز بد تر از اینم بیوفتی...      هرکه افتاد پی شیخ به محراب رسید/ما پی میکده رفتیم،رسیدیم به شیخ.../ من اگر خوب و اگر بد تو برو خود را باش..هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت../  عضو کمپین مبارزه با#بی جنبه ها ////////// 9/9/99بهترین اتفاق زندگیم میوفته😍
من توخونم همش سرکارمم دارم بیکار میشم  

خب سعی کن بیشتر بری تومراسمات و اینا 

بامادرت توتموم عروسیا شرکت کن

مراسم دوستات برو تولد اینا

برای خودت دوستای صمیمی پیدا کن تامعرفیت کنن

یااصلا دوستی چه عیبی داره عزیزم؟

من خودم دوست بودیم ازدااج کردیم 

شخص مناسبی بود دوست شو تودانشگاه یامحل کار 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
خب سعی کن بیشتر بری تومراسمات و اینا  بامادرت توتموم عروسیا شرکت کن مراسم دوستات برو تولد این ...

من هیچ جوره نشده عزیزم خودمم دوست ندارم دوست شم از بس دوستام شکست خوردم‌

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
من هیچ جوره نشده عزیزم خودمم دوست ندارم دوست شم از بس دوستام شکست خوردم‌

عزیزم یه روشی بود نامه نوشتن به فرشته ازدواج الان مینویسم ۱۵روز روزی ۱۵بار بنویس شاید نتیجه گرفتی خیلیا نتیجه میگیرن 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

#ﻧﺎﻣﻪ_ﻫﺎ_به_فرشتگان ﻭ ﺗﻮﺿﯿﺤﺎﺕ ﻫﺮ ﮐﺪﻭﻡ:

۱ - ﻧﺎﻣﻪ ﯼ #ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ_ﻋﺸﻖ ﻧﺎﻣﺸﺨﺺ ﺑﻪ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﯼ ﻋﺸﻖ ﺍﯾﻦ ﻧﺎﻣﻪ ﺭﻭ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﮐﻪ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺯﻧﺪﮔﯿﺘﻮﻥ ﺑﺸﻪ ﻭ ﻋﺎﺷﻘﺶ ﺑﺸﯿﺪ ﻭﻟﯽ ﺷﺨﺺ ﺧﺎﺻﯽ ﺭﻭ ﻣﺪ ﻧﻈﺮ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ

🔸ﻓﺮﺷﺘﻪ ﯼ ﻋﺸﻖ ﻣﻦ ، ﺳﻼﻡ

ﺣﺎﻟﺖ ﺧﻮﺑﻪ؟

ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﺯﺕ ﺗﺸﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻋﺸﻖ ﻭ ﻣﺤﺒﺖ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﮐﺸﻮﻧﺪﯼ ﻭ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﺩﻡ ﻣﺤﺒﻮﺑﯽ ﺑﺎﺷﻢ ، ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﯾﻪ ﺗﺸﮑﺮ ﻭﯾﮋﻩ ﺩﺍﺭﻡ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﯼ ﻋﺸﻖ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺍﺯﺕ ﺗﺸﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺍﻭﻥ ﻓﺮﺩﯼ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺎ ﻭﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺭﻭ ﺳﺮ ﺭﺍﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﯼ ﻭ ﻭﺍﺭﺩ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ

ﮐﺮﺩﯼ ، ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﺍﺯﺕ ﮐﻪ ﯾﻪ ﺷﺨﺼﯽ ﺑﺎ ﺳﻦ ... ، ﻗﺪ ... ، ﻭﺯﻥ ... ، ﭼﺸﻢ ﻭ ﺍﺑﺮﻭﯼ ... ، ﺗﯿﭗ .... ،ﺷﻐﻞ ...، ﺑﺎ ﺗﺤﺼﯿﻼﺕ ... ﺩﺭ ﺭﺷﺘﻪ ﯼ ... ﺭﻭ ﻋﺎﺷﻘﻢ ﮐﺮﺩﯼ ﻭ ﺍﺯﺕ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﺧﻼﻗﯿﺎﺕ ﺍﯾﻦ خانم یا ﺍﻗﺎ ﺑﺎ ﺍﺧﻼﻗﯿﺎﺕ ﻣﻦ ﺳﺎﺯﮔﺎﺭ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺻﻤﯿﻤﺎﻧﻪ ﻫﻢ ﺭﻭ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﯾﻢ

🔻ﻋﺒﺎﺭﺕ ﺗﺎﮐﯿﺪﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺭﻭﺯ:

ﺑﻪ ﻟﻄﻒ ﺍﻟﻬﻰ ﺷﺨﺼﻰ ﻣﻄﺎﺑﻖ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻌﻴﺎﺭ ﻫﺎﻳﻢ ﻫﻢ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﻭﺍﺭﺩ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ

ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ .

به جای فرشته عشق من بنویس فرشته عشق من راحیل عزیز سلام من اسم وفامیلتو بنویس وادامشو بنویس ومطمن باش به خواستت میرسی اگه قلبا باور کنی عملی میشه مطمن باش تونت هم درمورد نامه نوشتن به فرشته بخون باز 

سلام عزیزم خوبی میشه شمارشو بهم بدی 

عزیزم فال ازدواج نمیگیره ها 

فقط قهوه تا رو ت

عزیزم یه روشی بود نامه نوشتن به فرشته ازدواج الان مینویسم ۱۵روز روزی ۱۵بار بنویس شاید نتیجه گرفتی خی ...

گل خانوم عزیزم بهترین  ها ان شالله نصیبت بشه منم همسرم  محفوظه اینم که زدم فقط میخواستم ببینم چیمیشه..

سلام عزیزم خوبی میشه شمارشو بهم بدی 

Fal_taroot_qahve

گل خانوم عزیزم بهترین  ها ان شالله نصیبت بشه منم همسرم  محفوظه اینم که زدم فقط میخواستم بب ...

خواهش میکنم