2777
2789

وقتی از مشکلات دیگران خبر ندارین 

نگین چرا سر کار نرفتی چرا مهمونی اینجوری پوشیدی 

چرا بابات چرا مامانت دو سه تا نصیحت دوست پسر هم شده متناتون عزیز من اینقدر تو زندگی من مشکل و درد هست که خودم میدونم چطوری حلش کنم تو با سوال های بی خود یا نصیحت اعصابم خورد نکن

من مثل هم  دهه های  خودم نیستم ۱۰۰ برابر عذاب کشیدم تلاش کردم وخیلی بیشتر از سنم فهمیدم💔

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اینه خود خانواده درکت نمیکنه چه برسه بقیه

اتفاقا خانواده ام خودشون وسط مشکلا وقتی واسه درک کردن ندارن ولی در تلاشند همیشه درک کنن 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بیشتر ببینید

من واقعا سعی میکنم تا جایی که میتونم از کسی سوال شخصی نداریم یا ایراد نگیرم ، چون تو زندگی بقیه نیستم نمی‌دونم قبل از اینکه پیش من باشه چه اتفاقی براش افتاده👌

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بیشتر ببینید
هر از گاهی یکی میاد اینجا ما رو دعوا میکنه میگه فلان‌نگید فلان نکنید بدون اینکه بدونیم چیکار کردیم😂 ...

فامیلمون  گفت بابا منم عصبی شدم اینجا درد دل کردم

بیشتر ببینید
من واقعا سعی میکنم تا جایی که میتونم از کسی سوال شخصی نداریم یا ایراد نگیرم ، چون تو زندگی بقیه نیست ...

دقیقا 

بیشتر ببینید
منم شدید دوس دارم برم روانپزشک و دارو مصرف کنم که کمتر نابود شم ولی از عوارضش میترسماین زندگی همه جو ...

توجه نکن به حرفشون

بیشتر ببینید