2777
2789
عنوان

برای ازدواجم به یکی نیاز دارم که بگه کی چجوری ازدواج میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 47 پست
چند سالته

۲۶

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غلط میگن یا دروغ میگن یا با جنا در ارتباطن و کافرن

یااااا خدااااااااااا

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

واقعا به فکرش رفتم 

من یه اشنایی دارم فالگیر بشدت حرفه ای و البته دوره دیده هست کل دوره های فال رو دیده رو دست نداره تو فالگیری یبارمیگفت برای همه چی میشه فال گرفت جز ازدواج تومسئله ازدواج میگفت هیچ فالی وجود نداره و همش خرافات و الکی هستش

میگفت فقط میشه سن ازدواج رو از عددحک شده کف فنجان حدس زد وسلام

شما هم دنبال اینجورچیزا نرو 

وقتی دوست نمیشی خواستگارم نداری خب تواجتماع باش یکم توچشم باش تامعرفی شی یا دیده شی 

چن سالته

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
سر کار برو... تو اجتماع باش تا یه سال ادامه بده

من یک سال سرکارم الانم کروناست داره میبنده کارمون

خواستگار ندارم دوستم نمیشم 

از کسی هم خوشت نمیاد؟؟ عزیزم حتی دین اسلام هم پیشنهاد دادن از طرف زن رو حلال دونسته؛ و حتی حضرت خدیجه خودش از حضرت محمد خواستگاری کرده،البته اینکه برای حفظ کرامت توصیه میشه واسطه بفرستید..

و متاسفانه سنت غلط رواج یافته توسط متعصبین ما این کارو جایز نمیدونه😑 وگرنه توی قرن 21 دیگه پیشنهاد از طرف رن باشه یا مرد چیز عجیب و حرومی نیست..

بدا به حال شهیدی که در صف محشر،،بفهمد آنچه نصیبش شده شهادت نیست...  در ایران تا بود ملا و مفتی، به روز بد تر از اینم بیوفتی...      هرکه افتاد پی شیخ به محراب رسید/ما پی میکده رفتیم،رسیدیم به شیخ.../ من اگر خوب و اگر بد تو برو خود را باش..هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت../  عضو کمپین مبارزه با#بی جنبه ها ////////// 9/9/99بهترین اتفاق زندگیم میوفته😍
یااااا خدااااااااااا

بله عزیزم صدرصد هرکیم بره پیششون کافره و ۴۰روز نمازو دعاش قبول نمیشه چون شرک ورزیده به الله متعال روایت شده تو حدیث قدسی

پس به خاطر دو روز دنیا اخرتتون بر باد ندین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
غلط میگن یا دروغ میگن یا با جنا در ارتباطن و کافرن

طالع ازدواج انسان یجوریه حتی بایه دعا هم تغیرمیکنه اینو یه فالگیر حرفه ای میگفت 

میگفت فال  طالع انسان ۴۰روزیبارممکنه تغیرکنه 

پس کلا خرافات😊

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

ببین خواهر من شرایط جامعه اوکی نیست.من امروز قرار بود برم با یه دختر صحبت کنم برای ازدواج.پیشمون شدم کلا.بنده خدا کم توقعم بود.ولی شرایط واقعا افتضاحه

از حرف زدن خستم
من یه اشنایی دارم فالگیر بشدت حرفه ای و البته دوره دیده هست کل دوره های فال رو دیده رو دست نداره تو ...

چه اجتماعی چه کوفتی تو این کرونا بیکار دارم میشم 

چه اجتماعی چه کوفتی تو این کرونا بیکار دارم میشم 

مثلا ما خودمون برای داداشم توعروسی دخترپیدا کردیم

برای داییم تو مغازه دیدیم 

اجتماع خیلی موثره 

من یه اشنایی دارم فالگیر بشدت حرفه ای و البته دوره دیده هست کل دوره های فال رو دیده رو دست نداره تو ...

فالگیری و رمال و فال همه کفر و انجام دهندش کافر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از کسی هم خوشت نمیاد؟؟ عزیزم حتی دین اسلام هم پیشنهاد دادن از طرف زن رو حلال دونسته؛ و حتی حضرت خدیج ...

والا طرفم پرنده پز نمیزنه