2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335337 بازدید | 2767 پست
پسره منم شرایطش مثل پسر شماست  ریتالین اصل بهش نمی سازه فکز کنم به پسر شمام نسازه چون ریتالین ...

سلام عزیزم میشه یه شرح حال کلی از پسرتون بگید بهتر شده نسبت به قبل؟ درمانش هنوزم ادامه داره؟ چندساله تحت درمانه؟ ممنون میشم جواب بدین.پسر من ۵سالشه تا حدودی علائم پسر شمارو داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام و وقت بخیر، الان از تاریخ شروع این تاپیک حدود چهار سال میگذره . امیدوارم حال پسرت خوب شده باشه. واقعا ممنون که با مشکلاتی که داشتی این تاپیک را ایجاد کردی و با حوصله اطلاعات و تجربیات خودت را در اختیارمون گذاشتی. برات آرزوی بهترینها رو دارم.

عزیزم من الان پس رم نزدیک یازده سالشه کلاس پنجمه نمرهاش بیشتر خیلی خوبه یعنی اگه خودم نباشم قابل قبو ...

سلام عزیزم منم پسرم ۹ سال و نیمش هست میشه کمکم کنی...علائمش بگم خدمتت

از دیسلکسی پسرم بگم  دیس لکسی یعنی اینکه تو ی خواندن و نوشتن حروف و اعداد مشکل دارن نمیتونن ح ...

عزیزم توازمایش مشخص میشه بیش فعالیه کودک پسر منم شیطون بود حرف نمیزد 2سالگی‌بردیمش مغزو اعصاب نوش ازمایش یکی دوتا شربت داد اومدیم

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
سلام خواهر من هر چی میگردم عکس این تمرینات رو نمیتونم  پیدا کنم پاک شده همش. میشه یه زحمتی بکشی ...

سلام  صفحه ی ۵۹ دوباره گذاشتم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }