2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335364 بازدید | 2767 پست
ریتالین می تونی هر موقع دوست داشتی بدی مشکلی نداره میتونی اصلا تابستونا ندی موقع درس بدی  رسپر ...

سلام تپلو جان من به بچه ام پركتيسا ١٠ (همون ريتالين ايراني) دو سوم تا نصفش رو دادم پرخاشگر و عصبي شده خيلي بدتر شده 

يعني بهش نميسازه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای گلم انشالله بهترینا در انتظار شما و بچه هاتون باشه . از استارتر عزیزم هم بسیار تشکر میکنم. دوستان اگه روان پزشک کودک یا روان شناس  خوب و دلسوز در شیراز میشناسین معرفی کنین

پسرم، معجزه زندگی من🤩

بچه ها كسي بوده پركتيسا ١٠ داده باشه بدتر شده باشه؟

بيشتر پرخاشگر و عصبي شده 

دكترا هم كه فقط دارو نوشتن بلدن خوب توضيح نميدن 

انگار خودشونم تازه دارن ياد ميگيرن

به نظر من ما مادرا بيشتر ميتونيم بهم كمك كنيم

پسرمنم بیش فعالی داره بااینکه هشت سالشه جیش می‌کنه به خودش شلوارش کثیف می‌کنه هیچ وقت یه جا وانمیسته ...

باید برای این مشکل هم دارو بدی هم ببری پیش مشاور بذار یه مشاور خوب برای کنترل دسشویی مشناختم بهت معرفی میکنم   

خانم فرضی 09126970344 

تهران هستند ولی آنلاین هم مشاوره میدن  

دوستای گلم انشالله بهترینا در انتظار شما و بچه هاتون باشه . از استارتر عزیزم هم بسیار تشکر میکنم. دو ...

روان پزشک خوب درایران دکتر شید محمد مجد زاده هست.هم مطب داره هم تو چند تا درمانگاه کار میکنه

سلام . لطفا اگه کسی روانپزشک کودک سراغ داره که از همه لحاظ خوب باشه در شیراز معرفی کنید

دکتر سید محمد مجد زاده هم مطب داره هم تو درمانگاه .راستی یه دکتر دیگه هست نوبت هاش دیر به دیره.سارا ده بزرگی تو بیمارستان جافظ و ابن سینا و امام رضا. متخصص کودکان هست.باید از یه روان پزشک نامه ببری تا نوبتت بده

دکتر سید محمد مجد زاده هم مطب داره هم تو درمانگاه .راستی یه دکتر دیگه هست نوبت هاش دیر به دیره.سارا ...

ممنون عزیزم. اگه دکتری مشناسین که زودتر نوبت بده و خوب باشه معرفی کنید. حالا اینو نامه بگیرم حتما  اقدام میکنم. باور کن از ناراحتی روز  و شب ندارم. 

پسرم، معجزه زندگی من🤩