2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335368 بازدید | 2767 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا حواسشون فقط به چیزایی که خودشون دوست دارن جمع میکنن

گلم ممنون بابت تاپیکت یه سوال امیدوارم باشی برای بچه دو سال و سه ماه زوده ببرمش دکتر ؟برای تشخیص پیش فعالی که نوار مغزی بگیرم؟

گلم ممنون بابت تاپیکت یه سوال امیدوارم باشی برای بچه دو سال و سه ماه زوده ببرمش دکتر ؟برای تشخیص پیش ...

گلم بچتون فعلا خیلی کوچیکه فکر خودتونو مشغول نکنید فعلا بچتون تنهایی مجبور نیس جایی بره که بفکر چاره باشید خودتون سرگرمش کنید با بازی پارک و خیلی جاهای سرگرم کننده این قضیه ی بیشفعالی بچه از دور سادس وقتی واردش میشی هزارو یک دونه مشکل با خودش داره برای بچت که بهش فک میکنی خدا کنه بچه شما این مشکلو نداشته باشه که مجبور باشی غصه بخوری فعلا دورو بر این چیزا اصلا نرو بزار بچت راحت باشه 

گلم ممنون بابت تاپیکت یه سوال امیدوارم باشی برای بچه دو سال و سه ماه زوده ببرمش دکتر ؟برای تشخیص پیش ...

جاهایی هم که با بچت بد رفتار میکنند یا خودت حرف میشنوی نرو اینجوری تحمل بچه برات راحتتر میشه

خانومایی که بچه بیش فعال دارید

بچه هاتون مثلا روی پوشیدن یک لباس تکراری حساسن

یعنی توی خونه فقط یه تیشرت مرتب می پوشه تا تمام لباس سوراخ سوراخ بشه

لباس جدیدمیخرم اونم لباس نخ پنبه  خارجی نه جنس ضعیف 

تا تن می کنه سریع درمیاره

واینکه برای مدرسه رفتنش من هنوز مشکل دارم پسرم ۹ساله وکلاس دوم 

ریاضیش ضعیف 

فارسیش بهتر

حالا واقعا با این اوضاع کلاس سوم بره قطعا ریاضی به مشکل میخوره

آیا مدرسه ای هست که بشه این تیپ بچه هارو برد 

مدرسه بچه های بیش فعال 

پسرم مدرسه دولتی میره

خانومایی که بچه بیش فعال دارید بچه هاتون مثلا روی پوشیدن یک لباس تکراری حساسن یعنی توی خونه فقط یه ...

نه عزیزم بیشتر بچها اینجوری آن اون لباسی که تنشون راحتتره دوس دارم بپوشند ربطی به بیشفعالی نداره

واینکه برای مدرسه رفتنش من هنوز مشکل دارم پسرم ۹ساله وکلاس دوم  ریاضیش ضعیف  فارسیش بهتر ...

عزیزم من الان پس رم نزدیک یازده سالشه کلاس پنجمه نمرهاش بیشتر خیلی خوبه یعنی اگه خودم نباشم قابل قبول از بس گوش نمیده سرکلاس ولی خودمان باصبرو حوصله فراوان یک درسو چند بار براش مثل معلم توضیح میدم تا گوش میده خداروشکر بابزرگ شدنشون یه کم توجهشون هم بیشتر میشه فقط صبر داشته باش و خودت کمکش باش به کسی هم نگو بهش درس بده که روش هم انگ نزاره بچه دلزده بشه

سلام عزیزم تاپیکتونو اتفاقی دیدم و تا حدودی مطالعش کردم 

دختر منم ۶ سالشه و ۹۰ درصد علائمی که در مورد پسرتون گفتید رو داره و به روانشناس مراجعه کردبم تشخیص بیش فعالی دادن و

در حال حاضر چند ماهی میشه که زیر نظر مشاور و روانشناس کودک دارو مصرف میکنه و هفته ای یکی دوبار مشاورش باهاش کار میکنه اما زیاد تاثیری نداشته و خیلی خیلی داره اذیتمون میکنه 

پسر شما الان در چه وضعیتی هست و و به نظرتون چقدر زمان نیاز هست تا رفتارشون  مثل بچه های عادی بشه ؟

اصلا این امید رو میشه داشت که مشکلشون رفع بشه ؟

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
سلام عزیزم تاپیکتونو اتفاقی دیدم و تا حدودی مطالعش کردم  دختر منم ۶ سالشه و ۹۰ درصد علائمی که ...

سلام  بله پسرم خیییلی بهتر شده 

داذو درمانی رو جدی بگیر 

هنوز زوده این سن سخته نگهداریشون 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خانومایی که بچه بیش فعال دارید بچه هاتون مثلا روی پوشیدن یک لباس تکراری حساسن یعنی توی خونه فقط یه ...

یه روان پزشک دیگه ببرش 

علائم داره برای آسپرگر 

از چیزای تکراری خوشس میاد ؟ مثلا یه چیز خاص که خیییلی دوست داشته باشه ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }