2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335266 بازدید | 2767 پست

تپلو جون توروخدا جواب منم بده دیگه اجرت با امام حسین 

من یه پسر ۶ساله و یه دختر سه ساله دارم بخدا الانکه دارم تایپ میکنم دارم گریه میکنم اینا تو نوزادی بچگی بقدر اروم بودن بخدا همه حسودیشون میشد الان از بس که منو اذیت کردن هرجمعی هرکجا رفتم بهم گفتن خدا کمکت کنه بچه  هات با بقیه بچه ها فرق میکنن همه میگن

بعد چند روز پیش تو مدرسه پسرم جشن بود من کلا فهمیدم پسرم با بقیه بچه ها فرق میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا از۳سالگی شلوغیش شرو شد به قدری به قدری شلوغه میکنه جیغ و داد و خواهرشو کتک زدن و تو کوچه سرو صدا کردن و تو جمع ابرومونو بردنو....من دیگه تحمل نکردم بردم دکتر اعصاب و روانشانس دستگاه وصل کردنو گفتن بله ببش فعالی داره بهش قرص ریسپیدون ۱ با شربت انتالین نمیدونم درست نوشتم یا نه از اون دادم الان دوروزه دارم استفاده میکنم تو دوروز جواب میگیرم؟ببخشید تک تک تاپیکاتو خوندم گفای رفتار درمانی یعنی چی؟

اینایی که بچه هاشون بیش فعالن بیان بگن چیکارکنیم ماباردارا اینطوری نشن بچه هامون مثلا کندر نخوریم اصلا؟

کندر میگن براهوش بچه خوبه ولی انقدر گفتید تواین سایت ترسیده شدم‌ 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

کلا از۳سالگی شلوغیش شرو شد به قدری به قدری شلوغه میکنه جیغ و داد و خواهرشو کتک زدن و تو کوچه سرو صدا ...

سلام.  دارو رو حتما بده قطع به هیچ عنوان نکن 

رسپریدون غلظتش تو خون باید به حدی برسه که اثر کنه  

رسپریدون خیییلی داروی خوب و کمک کننده آیه 

حتما بهش بده 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اینایی که بچه هاشون بیش فعالن بیان بگن چیکارکنیم ماباردارا اینطوری نشن بچه هامون مثلا کندر نخوریم اص ...

عزیز ژنتیک ۹۰درصده خودت درگیر زیاد نکن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلاماین بچه ها با رفتار درمانی و ورزش مثل کشتی شنا و...آروم میشنیا حتما باید دارو داد؟با دارو زودعصب ...

بله دارو رو باید داد 

دارو خیلی مهمه 

سلام. دارو رو حتما بده قطع به هیچ عنوان نکن رسپریدون غلظتش تو خون باید به حدی برسه که اثر کنه رسپر ...

اخه من دوروز که به پسرم میدم تاثیر نذاسته فقط یه کوچولو جیغ نمیکشه اونم کم

اخه من دوروز که به پسرم میدم تاثیر نذاسته فقط یه کوچولو جیغ نمیکشه اونم کم

بهتر میشه با یه روز زیاد اثر نداره 

شب قبل خواب تو رختخواب بهش بده 

الان بچتون خوب شدن؟گفتین رفتار درمانیو امگا ۳واسه چین؟

امگا ۳ خیلی خوبه برا تمرکز 

رفتار درمانی با بازی مشکلات لچه رو حل میکنن 

دارو خیلی بهتره تا رفتار درمانی