2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335300 بازدید | 2767 پست
این تمرینات مخصوص کودکان ۵ تا ۷ سال هست فقط برای بیش فعال ها نیست این ها همه نمونه مثال بود ، شما ب ...

سلام حال شما خوبید خسته نباشید ببخشید این عکسایی که فرستادید تمرین تمرکز هست هیچ کدوم باز نمیشن و نشون داده نمیشن می‌شع برای من بفرستید خدا خیرتون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب من این تاپیک باز میزارم که هر کسی سوالی داشت یا مادرایی که تجربه ای دارن که اینجا آورده نشده بی ...

من این تایپیکتو الان خوندم وقتی خوندمش هم راجب پسرت هم راجب خاهرت خاطرات خودم یادم اومد منم عین پسرت بودم و میترسم ایندم مثل خاهرت بشه چون الانم بین اینکه دوقطبی دارم یا شخصیت مرزی گیر کردم 

دکتر یه داروهای ترکیبی برام مینویسه که هم برا دوقطبیه هم اسکیزوفرنی و هم بیش فعالی  چنبارم سابقه خودکشی جدی داشتم کلی مشکل شخصیتی و اینا ممنون میشم اگه راهکار خوبی برا تثبیت نگه داشتن انگیزم برا درس خوندن داری  بهم بدی چون یه مدت خیلی شدید میشه انگیزم و زیاد درس میخونم یه مدت اصلا نمیتونم برم سمتش و حوصله هیچکاریو ندارم

سلام استارتر عزیز و همه مامانا  امروز پسرم و که 3 سالشه بردم دکتر واسه بیش فعالی و شلوغیش که تمام علائمش و داداشت

ولی دخترم کلاس اوله نسبت به پسرم آروم تر هست ولی بازم نسبت به همکلاسیاش شلوغتر و کم توجه  و حواس پرت تره به نظرتون ببرم دکتر چون یه حرف دا رو دوماه از مدرسه گذشته بعد از هزاران بار تمرین یاد نگرفته معلمش میگه باهوشه فقط تمرکز نمیکنه و سربه هواست نظر شما چیه ؟؟؟؟

خوب حالا این بچه ها چی بخورن یا نخورن تجربه ی من شکر بیش فعالشون میکنه کاکایو خیلی زیاد بیش فعال میک ...

سلام وقتتون بخیر این تمریناتی که گذاشتید برای من باز نمیشه ممکنه دوباره ارسال کنید؟

سلام استارتر عزیز و همه مامانا امروز پسرم و که 3 سالشه بردم دکتر واسه بیش فعالی و شلوغیش که تمام عل ...

دختر منم همین مشخصاتو داده دیروز معلمش میگفت خیلی حواسپرته خودش تو کلاسه ذهنش جای دیگس

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

وقتی پسرم دنیا اومد خیلی خوشحال بودم چه برنامه هایی که براش نداشتم فکر میکردم که پسر من فوق العادست ...

سلام . دختر من5سال رو پرمیکنه و میره توی 6سال.  شعر حفظه ولی اعداد رو هرکارمیکنم درهم میگه.  خوب غذا نمیخوره. میزارم دهنش باز نمیجووهه. همونطور تو دهنش نگه میداره. نمیتونه اروم سر سفره بشینه. دست و پاشو مدام تکون میده .پاشو میزنه تو بشقاب . اسباب بازیاشو اصلا جمع نمیکنه حتی با دعوا. نمیدونه لوسه یا نقص توجه داره . بقیه چیزاش از جمله ارتباط گرفتنش و حرف زدنش و اینا خوبه 

این تاپیک تجربیات چندین ساله ی من هست امیدوارم با آگاهی شما عزیزان ، هیچ بچه ای به اشتباه چوب بیماری ...

عزیزم لطفاً درخواست دوستی جواب بدین... نیاز دارم باهاتون حرف بزنم....

لطفاً به شماره م پیام بدین 09117672292