2777
2789
عنوان

5روزه خونه معامله کردم به تعهداتم عمل کردم حالا فروشنده پشیمون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3683 بازدید | 90 پست
تا چند روز حق فسخ تو قرارداد نوشتید؟

چیزی تعیین نشده

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یک ماه پیش خونه خریدم خونه ای که توش زندگی میکنیم رو هم فروختم اما تو هردوش تو بنگاه برای مبایعه نامه گفتن دیگه مثل قبل پشیمونی نمیزارن یعنی هیچ کدوم از طرفین حق ندارن بگن ما پشیمونیم

اگ تو قرار داد حق فسخ برای خودش نزاشته نمیتونه فقط از خیار مجلس میتونسته استفاده کنه ک نکرده 

اون چیه

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

الان اکثراهمین شده ماهم چندموردپیداکردیم روز اخرپای معامله زدن زیرش قیمت بالابردن حتی مابه همونم راضی شدیم بازیه بهونه دیگه اوردن خب بگووقتی نمی خوای بفروشی چرامردم مسخره میکنی

مونده مغازه هیچ شرط و شروطی نگذاشتیم برای روز محض رم روزی 100تومن خسارت هرچی میخوای بپرس بگم

بستگی ب شرایط قولنامه داره عزیزم اگه تو این معامله ضرر و زیان فاحش نده باشه یا به اجبار معامله نکرده باشه طرف معامله مالک اصلی خونه باشه یعنی معامله فضولی نباشه یا خیار فسخ برای خودش تعیین نکرده باش نمیتونه فسخ کنه

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
فکر کنم چون من تعهداتم رو انجام دادم اگر قبول نکنم نمیشه فسخ کرد

اگه قرار دادو جای مطمئن و سفت و سخت نوشته باشی در صورتی میتونه فسخ کنه که ضرر و زیانتو بده 

خدایا شکرتتتتتتت 
الان اکثراهمین شده ماهم چندموردپیداکردیم روز اخرپای معامله زدن زیرش قیمت بالابردن حتی مابه همونم راض ...

دقیقا یه آقایی ما رو سه هفته همینجور بازی داد

میگقت من مردم و کوردم

مالک اول و آخر خونه خودتونید

رو حرفتم میمونم

اومدیم قلنامه کنیم که یه سندش مشکل داشت

یعنی سه هفته گفت خونه مال خودته من مشکلی پیش اومده نمیتونم بیام

نگو آقا بنگاه دیگ گرون تر گذاشته خونشو

ما رو گیر آورده بود

خدا لعنت کنه همچین آدمای دو رو رو

خب بگد نمیفروشم

چرا بازیمون دادی

خانما ولی من چون پشیمون شده بود بیخیال شدم.مامانم دوتا حرف سنگین زد ب طرف اونم دیگ گف باشه فسخ نمیکنم

به نظرتون الان از نظر وجدانی تو خونه جدید آسوده باشم؟؟

چشم طرف دنبال خونه نباشه از خونه خیر نبینم😔