2777
2789
عنوان

شوهرم رفت و داغ تنهایی روی دل منو دخترم موند........

| مشاهده متن کامل بحث + 53921 بازدید | 214 پست
تسلیت من رو هم بپذیر عزیزم. خدا به شما صبر بده. مصیبت خیییییییلی سختیه.
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیز بد نیست تاپیکی رو باز میکند یه نگاه به تاریخ پست اول بندازید. 2 سال و خرده ای از اون حادثه میگذره
بهتره الان حال و اوضاع فعلی شو جویا بشید تا هی تسلیت و گریه زاری.
کاشکی قدر همسرمو بدونم...... اونقدر غر میزنم سرش و تحقیرش میکنم ، لحظه ای به این فکر نمیکنم که اگه خدای نکرده یه روز بره و دیگه برنگرده، با دو تا بچه چه بر سرم میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای عزیزم خیلی غم انگیز ه من رو در غمت شریک بدون
الان خدا رو داری و دختر نازت رو در آغوشت بگیرش تا غم نبودن پدر رو کمتر حس کنه
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
عزیزم واقعا سخته ، تسلیت واژه کوچکیست .... اما مسئولیت بزرگی به گردن داری .... دخترت !!!!
خدا بهت صبر و توان بده
روح همسرت شاد باشه
مهمترین درسی که والدین به کودکان خود می آموزند ، صداقت است . " شوپنهاور "

n24n4nza3zzxtuxqpq0l.jpg
این تاپیک برای سال 89 بوده....چی شده بعدازدوسال بازم دارید تسلیت میگید؟؟؟
ان شااله که ایشون خودشون رو تاحالا با شرایط جدید وفق داده باشند و بادخترگلشون روزگاررو به خوشی بگذرونند
روح همسرشون هم شاد
محی جان منم با تو همدردم منم تنها همدم دلتنگی هامو 4ماه قبل از دست دادم و با دو دختر دوقلوی 3ساله تنها شدم عزیزم خداباید برامون صبر بده.ما باید خیلی قوی باشیم خوشحالم که منم درداشنای خودم رو بیدا کردم.دلم وقتی میگیری و جای خالش تو همه جا معلوم میشه با دیدن یادگارهاش کمی اروم میگیرم وسعی میکنم این دوتا گل رو اونطور که ارزو داشتیم بزرگ کنم زود زود بیا تا تنها نباشیم.
میترا جان از صمیم قلب برات آرامش وقدرت از خدا طلب میکنم

ایشالله شادی وخوشبختی زود در خونتو بزنه
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!