2777
2789
عنوان

شوهرم رفت و داغ تنهایی روی دل منو دخترم موند........

| مشاهده متن کامل بحث + 53921 بازدید | 214 پست
با با بسه دیگه چقدر تسلیت میگید دوسال از اون موضوع گذشته خوب !!!

اگه اون بنده خدا بیاد بخونه داغ دلش تازه میشه خوب ! من فکرکنم اگه 5 سال دیگه هم بگذره می بینیم همه هی میاند و تسلیت میگند!!!!!!!!
خدای مهربونم شکرت،بازم منو شرمنده مهربونیت کردی ای کاش لایقش باشم
Lilypie Pregnancy tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گر زحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.
من 12 سالم بود که پدرم توی یک تصادف جون مرگ شد.....
تاپیکتون منو برد به اون روزهای تلخ زندگیم و احساس می کنم دوباره قلبم شکست ، هنوز ناله ها و شب زنده داری های مادر و برادر خواهرام تو گوشمه ، خیلی سخته ، ولی پایان راه نیست مطمئن باشید که بازم زندگی بهتون لبخند میزنه :)
برای شما و دختر گلتون آرزوی صبر و خوشبختی می کنم .
سلام دوستان از ابراز همدردیتون بی نهایت سپاسگزارم .16 تیر دومین سالگرد اون مرحوم هست که با کمال ناباوری به سرعت برق و باد گذشت و الان دخترم سه سال و نیمشه . ما خوبیم یعنی باید خوب باشیم که بتونیم مشکلاتمون رو خودمون حل کنیم با امید و توکل به خدا از همتون ممنونم دوستان
دلم می خواهد با همه واقعیت ها خداحافظی کنم بگویم بروید من با خیالم تنها می مانم...
متاسفم عزیزم روحش شاد
خدا صبرت بده
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد