2777
2789
عنوان

تا حالا شده متنفربشید

112 بازدید | 14 پست

شوهرم رو بعضی وقتا ازش متنفر میشم 

گاهی وقتا اینقدر دوستش دارم 

نمیدونم چ حسیه.

وقتایی ازش متنفر میشم نفرینش هم میکنم.

اما بعد پشیمون میشم و عاشقش میشم بیشتر از قبل.

با اینکه بی هنرو بیکاره.

اما خیلیی دوستم داره خیلیی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میزاریم رو فشار زندگی ولی خدایی نفرین؟چجوری ؟خب خودتم درگیر میکنه دیگ😂

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

من نزدیک  پریودم ازش متنفر میشم . 

و تمام بدیهاش میاد جلوی چشمم .

از روز ۳ پری ابرهای کینه و نفرت پراکنده میشن و قلبهای صورتی رو تو اسمان قلبم می بینم . تا ۲۱ روز.

بعد دوبارا باید از جلوی چشمام محو بشه ! 

😂😂😂

بخودا ...

از روی نفرت تشخیص میدم پری نزدیکه ...

نصفه شب بیدار میشم در حالی که کنارشم یادمومیاد۱۵ سال پیش فلان جا چی گفت و من ناراحت شدم و .. می شینم گریه می کنم و جالبه توقع دارم اون ساعت ۳ نصفه شب بیدار بشه و از دلم اون قضیه ۱۵ سال پیش رو دربیاره و عذر خواهی کنه و درحالی که به شدت قلبم شکسته و لحساس بی کسی و بدبختی می کنم می رم زیر پتو گریه می کنم و می خوابم و می گم چه همسر بی احساس و سنگ دلی دارم 😖

تا پری شروع بشه همینه بع. کم کم خوب میشم .

دیونه ام بخدا ... 

هر سری هم بدتر دارم میشم 

خیلی باحالی بخدا😂😂😂😂

کاملا جدی می گم عزیزم .

ولی خوب با گریه کردن حالم بهتر میشه . 

شاید هم یه دلیلش این باسه که نتونستم همسرمو به خاطر بدی های که دحقم کرده رو ببخشم . و تو اعماق قلب و روحم باقی مونده.