2777
2789
خیلی بانمکه این عکسای ایرانگردی! لیلی انگار شیرینیا اثر نداره روت اصلن چاق نشدی! :) زدم به تخته ها.. برا خودتون اسفند دود کنین. .
بچه بیاین از این عکسای هنری از کوچولوها بگیریم البته میدونم وول میخورن و نمیزارن ولی گاهی میشه دیگه ... بعد بهتریناشو اینجا بزاریم ایده بدیم به همدیگه.
من که بعد اینکه مایا خانوم عکسا و فیلمای لپ تاپو پروند کلی غصه خوردم اما خدا رو شکر بیشترش برگشت یه چند ماهیو البته از دست دادم که خوب الان باز میخوام جبران کنم. فقط اگه این بچه صاف و بدون جم خوردن بایسته!

آرایش کردنش ... بخدا هنوز تو کف رژ زدنش هستم .. وقتی دیدم دهنم 3 متر از تعجب باز موند

آپلود سنتر ایران تراک

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

دیروز وقتی همه خواب بودن .. بچم بیکار نبودش :::

النا در ورژن نوه ی حاجی فیروز ...... کل سایه منو داغون کرد .........

آپلود سنتر ایران تراک

هههههههههه

آپلود سنتر ایران تراک

سایه داغون شده

آپلود سنتر ایران تراک
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هههههههه لیلی .. من خونه نبودم .. مادرشو و همسری خونه بودن که خواب هم تشریف داشتن
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
و حالا ادامه عکسا

چک کردن انگورهای حیاط هر روز

دم اسبی هاش

النا تو پارک

سرسره بازی النا

نگاه به دور دستها

مدل فیلم های هندی ... بغل کردن درخت .... (بچه درخت)ههههههه

بعد از پارک دیگه وقت نماز مغرب شد .. رفتیم مسجد .. بعد از نماز چائی اوردن و شیرینی .. هههههه النا هم چائی خورد

خدا وکیلی ببینید با چه دقت و ظرافتی وسایل رو چیده

جمعه بازار هر شب النا....

البته همیشه لباسهاش رو اینجوری پهن میکنه ... میگه 1000 ، 1500 !!!!!!!!! هههههههه .. کلی هم شاه توت خورده لباسش رو خراب کرده

تو خونه باغ

الهی بگردم این بچه انقد زبله!! عاشق این جمعه بازارشم..
دم اسبی رو هم هستم!! منم همیشه موهام دم اسبیه البته از وقتی کوتاه کردم اونروز داداشم تکست داده ایناییکه موهاشونو دم اسبی میبندن کله شونو کجای اسب فرض میکنن!!! - خوندم و یه بیشعور گفتم!
انیس خودت هم به همین خوبی ماتیک میزنی؟؟ میگم شاید از مادر شوهرت یاد گرفته !! هه هه
ایلیا و هاپوییش که عااااااااااااشقانه باهاش بازی می کنه

شیر خوردن که بسیاااااااااااااااااااااااااااااااااار کیف میکنه انگار داره بهترین خوراکی رو می خوره

کمک به مامان برای باقالی پاک کردن (واااااااااااااااااااای پوستمو کند تا تا باقالیا تموم شد)

ژست جدیدش برای عکس

نقاشی کشیدن که فقط با خودکار باید بکشه
خوب بریم شمال که یه سری عکس دارم که هنوز به دستم نرسیده به محض رسیدن میذارم حالا فعلا اینا رو داشته باشین:

فرار از موج همراه با جیغ و ذوق فراوان

پنجشنبه گذشته تولد همسری بود که همگی رفتیم پارک منم خیلی عجله ای این کیک رو درست کردم که خوشبختانه همه خوششون اومد و بسیاااااااااااااااااااااااار تعریف کردن

اینم خوشحالی ایلیا از رفتن به پارک

عزیزم النا جیگر و ببین چقدر دلم برای دیدن شیطنتات تنگ شده بود... انیس جون چقدر دم اسبی بهش میاد....

ایلیا جیگر شیطون چه عکسای خوشگلی....

رویا جون عکس سه نفرتون چقدر قشنگه... اینو بزن رو شاسی بده مادرشوهر بزنه به دیوار ...هههههه :)
نازیلا جونم ممنون از لطفت خاله مهربون بوووووووووووووووس

مامان فندق عزیزم( اسمتو یادم رفته با کمال شرمندگی) ما با این عکس جریاناتی داریم خواهر ههههههههههههه
چشمات خوشگل می بینه عزیزم بووووووووووووووس
2810