2777
2789
فداتون دوستای گلم

النا خودش گرفته

آپلود عکس

آپلود عکس

النا دم بازار که پیله کرده بود نمیاد

آپلود عکس

تو حیاط .. هر روز زاغ سیاه انگورها رو میکشه تا برسن هههههه عشق انگوره

آپلود عکس

تو باغ
آپلود عکس

آپلود عکس

بازیهای النا

آپلود عکس

آپلود سنتر ایران تراک

کره خوردن های شبانه اش ... و اعتیاد شدید به کره ... تورو خدا ساعت عکس رو ببینید

آپلود عکس

آپلود عکس
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای شایلین نمک عزیزم عاشق قیافه ی با نمکتم خاله جونم بوووووس....

وای انیس رومینا هم یه مدته معتاد کره شده...من که دلم واسه النا نفس تنگ شده بود کلی دلم وا شد...

عزیزم چقدر قشنگ بازی میکنه...
خدایم....صدایت میزنم ....بشنو صدایم....
هه هه خوبه بچه س چربی خون نمیگیره نصف شب کره؟!!
انیس مگه تو سر کار نمیری؟ چطوری تا نصف شبم بیدارین؟؟ من ده به بعد دیگه تاب شنیدن صدای مایارو ندارم اگه مهمونی چیزی نباشه نه و نیم میریم تو اتاق دیگه ماکسیمم ده و نیم خوابه!
وای عکس اول النا خیلی خوشگله ماشالله خودشم عکاس خوبیه.

لیلی جون همه عکس های هایا یطرف این عکس آخری که تهرانه یه طرف (بخاطر همشهرک بودنش گفتم ناسلامتی بچه محلیم)
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
قربونتون دوستانی گلم . ماشالله به گلهای ناز خودتون

ملی همسری ساعت 9:30 شب میاد خونه .. تا شام و ، چائی و میوه و خرم سلطان و .... میشه حدود 11

بعدش من ظرفا رو بشورم و به النا رسیدگی کنم ... میشه 12

12 تا برق رو خاموش میکنم النا میگه کره میخواد

از این کره های کوچیک براش گرفتیم ... اولی رو میخوره و سرشو میزاره رو بالشت تا من سرم رو گذاشتم رو بالشت باز میگه کره !

براش میارم می خورش ... سرشو میذاره رو بالش تا من سرمو میذارم رو بالشت باز میگه کره! کره خوشمزهبیار ، کره محلی بیار ، کره زعفرونی بیار

اینقدر ادامه میده که دهنو منو سرویس میکنه تا بخوابه .... اینم بگم تا قل از اینکه برق رو خاموش کنم کره نمیخوادااااااااا به محض اینکه برق خاموش بشه کره میخواد

=============

لیلی !!! کــرمان اومدی ؟! چرابدون اطلاع قبلی بی وفااااااااااااااا >؟؟؟؟

========

نازیلا جون آره واسه تنظیمات دستی دوربینه که همه چیزرو سیاه و سفید نشون میده به جز رنگ سبز .........

آیکونش هم یه قطره چکون هست که کنارش حرف A بزرگ نوشته ........ الان دوربین همرام نیست وگرنه دقیق بهت میگفتم

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
آخی یادم رفت انیس جان تو کرمان بودی ... انقده این مغزم مشغول بود!! وگرنه یه برنامه می ذاشتم النا و هایا همو ببینن ولی خوب بار اولم بود این منظره ها رو می دیدم خیلی بهمون خوش گذشت . بازارش هم خیلی خوب بود و هایا هم تو ماهان حسابی ورجه وورجه کرد (بگذریم که انقدر سوپری کمه تو کرمان تازه ساعت 9 به سلامتی باز می کنن !!! رانندگی هم وحشتناک در حد تیم ملی )
راست می گی مرجان جون ... آخه اصلا وای نمیستاد که عکس بگیره این آخری نمی دونم چی شد فیگور عکس گرفت !
http://www.womenshealthmag.com/
جیگر النا جونم ... وروجک مثل همیشه... هایا عسلی رو ببین... من عاشق عکس آخریش شدم با اون کلاهش....

نازیلا جون در ادامه توضیحات انیس جون واسه عکس سیاه سفید .. اون قطره چکون رو می تونی روی هر کدوم از رنگایی که داری می بینی نگه داری تا اون رنگ رو انتخاب کنه بعد طیف اون رنگ رو رنگی نشون میده بقیه رو سیاه سفید.... میکنه...
2810