2777
2789
عنوان

تنبلي تخمدان + رژيم غذايي

| مشاهده متن کامل بحث + 41229 بازدید | 137 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم همین بودم ولی چاره چیه ،خیلی میخابیدم ،دیگه دوماه صبح ساعت ۸بیدار میشدم ،صبخانع می‌خوردم تخم‌مرغ ...

چکار کردی بچه دلر شدی ؟

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر و یکبار شقاق رو به یاری خدا شکست دادم و در حال حاضر دارم با هموروئید میجنگم و میدونم خدا رحیم است و سلامتیم بدست میارم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد. وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی ۵۶کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش

بیشتر ببینید
اينجا از بس زيتون ميخورن بچه هاشون همه بور و بلوند چشم رنگين حتي ايراني ها

مامان شدی؟

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر و یکبار شقاق رو به یاری خدا شکست دادم و در حال حاضر دارم با هموروئید میجنگم و میدونم خدا رحیم است و سلامتیم بدست میارم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد. وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی ۵۶کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش

بیشتر ببینید

سلام منم طب سنتی درمون شدم کامل 13یا14سال التهاب تخمدان وکیست ریزداشتم اصلان دکترادرمونم نکردن چندنوع دارودست سازگرم روغن وعرق گرم مصرف کردم توبیست روزسنودادم گفت هیچ نوع کیست یاالتهابی نداری رژیمم فقط گفت نوشابه دلسترخیارشورفست فودوچیپس وپفک نخورترشی ماست دوغ گفت اصلان نخویاخیلی کم الانم دوساله ازدرمان میگذره 

عزیزان منم تنبلی شدید داشتم شاید سالی سه چهار بار پریود میشدم. اقدام به بارداری کردم . از عطاری یه پودری گرفتم که باید تو آب انگور میریختم و میخوردم .اسمش یادم نیس. پودر تو شاسه های ۱۲ تایی بود. و من باردار شدم.

حذف کانل شیرینیجات کم کردن برنح و سیب زمینی و بربری .پیاده روی .خوردن مغزیجات .سنگگ.تخم مرغ اب پز.شی ...

ممنونم عزیزم .پیاده روی هرروز ؟چند ساعته ؟

چه مدت رعایت کردی؟

گوشت مرغ و ماهی مصرف میکردی؟

من واقعا ناامید شدم خیلی زیاااد ،دلم برای شوهر بینوام میسوزه تو حسرت بچه سوخته.

متفورمین و گلوکوفاژ منو نابود کردن.

من عکس رنگی ندادم

فولیکول هم دارم 

شوهرمم آز نداده

بیشتر ببینید
عزیزان منم تنبلی شدید داشتم شاید سالی سه چهار بار پریود میشدم. اقدام به بارداری کردم . از عطاری یه پ ...

کاش اسم دارو رو میگفتی!!!💔

بیشتر ببینید