2777
2789

یعنی آدم تو دنیا بهترین چیزام داشته باشه زندگی بدون رفت و آمد به آدم نمیچسبه 

اصلا روحیه آدم شاد میشه دلت زنده میشه امید و انرژی میگیری 

متاسفانه بیشترین درصدش بخاطر گرونی هست بعد دلایل دیگه 

کاربری سوم  

برعکس امسال برا اولین بار تصمیم به دوری و دوستی گرفتیم و بسیار راضیم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اتفاقا بیشترین دلیلش نیش و کنایه زدن بهم دیگه هست بعد گرونی

وای دقیقا انقدر ک قلبم نیش خورده اصلا به پولش فکر نمیکنم نزدیک رفتو امد نیشه کارها و حرفایی ک گفتن و ناراحت شدم بیشتر بچشمم میاد بعد پول

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

منم رفت آمد رو دوست دارم 

واقعا با این گرونیا خیلی سخت شده رفت آمد متاسفانه 

ولی خب خود من واقعا دیگه خسته شدم از رفت آمدهای عید🥴

با اینکه کسایی که باهاشون رفت آمد دارم دوست دارم ولی این چند روز اینقدر پشت سر هم بود که خستم کرده

بله صله رحم و رفت آمد خیلی خوبه روحیه آدمم عوض میشه....یکی از اقواممون خدا خیرش بده همه فامیل دعوت کرد سالن و به همه افطار و شام داد خیلی خوش گذشت به همه واقعا 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

والا کاش ادما یاد بگیرن طلاق در وهله اول برای خود طرف دردناکه

ازدواج در وهله اول برای خوده طرف مهمتره

تایم بچه رو خود طرف بهتر میفهمه

تورو جان عزیزتون از سوال خصوصی دست بردارین

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

نه رفت و آمد با هر کسی!  با افراد باشعور و حدشناس! 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید

چقدر بلا به واسطه صله رحم دور میشن 

حتی به اندازه یک سلام و احوال پرسی از نزدیک 

به شرطی این که به همدیگه نیش نزنن

چقدر قدیم تر ها خلوص 

یکرنگی 

و عشق موج میزد 

فعالیت شیطان بین مردم بسی بالا رفته 

که از هم کناره گیری کردند نسبت به قبل 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»