2777
2789
عنوان

خب بیایین عکسای زشتتون و بزارید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 121 پست
اگه جرّأت داري تگش كن 😒

@ممدصغرا

نمیشع

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
دیگه همتون فهمیدین ۱۳ سالمه ولی تر و خدا گزارش نزن منم دوست دارم تو سایت باشم خب مجبور شدم به عنوان ...

واقعا؟ديوونه اي تو ؟مادرتو تو ذهنت كشتي كه چي مثلا؟

فكر كنم پنجمين كاربريمه 😁و يه عالم خواننده خاموش  بودم😎كلا من شوخي زياد ميكنم به شما به دل نگير 😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه همتون فهمیدین ۱۳ سالمه ولی تر و خدا گزارش نزن منم دوست دارم تو سایت باشم خب مجبور شدم به عنوان ...

شت

ینی همش دروغ بود؟😓

چ خیااال پرداز ماهررری

دس مریزاد😑🙄

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

آجی گلم حالا چرا هول شدی؟؟

کار تو بده یا اون مرد های حیضی که میان اینجا 

و مزاحمت ایجاد میکنن؟؟

ببخشید میپرسم ، واقعا پدر و مادرت فوت کردن؟؟

🌹🌹🌹❤❤❤❤

ژینا خانم قندی بقول بابام😂خودتون زشتین تازع بدون ارایشم😂

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh