2777
2789
عنوان

خب بیایین عکسای زشتتون و بزارید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 121 پست

دیگه همتون فهمیدین ۱۳ سالمه ولی تر و خدا گزارش نزن منم دوست دارم تو سایت باشم خب مجبور شدم به عنوان یه دختر دروغگو با یه شخصیت بی پدر و مادر بیام همش تقصیر خودتونه 

گزارش نزن توالوخدا

مجبور شدم به عنوان یه دختر بی پدر و مادر ۱۶ ساله بیام و همتونم باور کردی اما با عکسی که گذاشتم لو رفتم😬🤐اما نه من ۱۳ سالمه و پدر و مادرم دارم😕🥴اما گزارش نزن دوست دارم تو سایت باشم 😔🥺خب چی میشه مگه؟تازه من همه چیز رو میدونم🙁🔞هرکس گزارش بزنه خره😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه همتون فهمیدین ۱۳ سالمه ولی تر و خدا گزارش نزن منم دوست دارم تو سایت باشم خب مجبور شدم به عنوان ...

الله اکبر😐

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
😂😂😂😂خاعککک ادم با شونع مسواک کنع اینجور ضایع نش  زندگی خراب کن نباش    

اگه جرّأت داري تگش كن 😒

فكر كنم پنجمين كاربريمه 😁و يه عالم خواننده خاموش  بودم😎كلا من شوخي زياد ميكنم به شما به دل نگير 😜
دیگه همتون فهمیدین ۱۳ سالمه ولی تر و خدا گزارش نزن منم دوست دارم تو سایت باشم خب مجبور شدم به عنوان ...

شت😐اونم دروغ بود تو دیگه خیلی بوقی گلم

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

عه اسی 

چرا گزارش بزنیم 

تو هم رفیق مایی دیگه😊😊😊😊

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    YouTube Me =sama_w