2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست
خصوصیات صلحا
1 مذهبی
2 تاکید زیاد روی هوش
3 نظم و برنامه ریزی عالی
4 متولیدن نیمه اول را در پیش ثبت نام میکنه مثلا پسر من متولد 86 است تیر باید بره کلاس اول با اینکه 6 سالشه ولی صلحا پیش میگیره نه اول بعدم برای کلاس اول فقط بچه های پیشش را میگره امسال که اینطوری بود
5 معلمهای خبره وقوی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فلاور جان

پسر شما صلحا میره ؟ راضی هستی؟ من میخوام پایه ای قوی برای بچه ها بسازند صلحا به ما خیلی نزدیکه ولی باز هم بین سلام و سروش و صلحا ماندم با اینکه سلام و سروش به ما کمی دوره ولی اگه از صلحا بهتر باشه سعی خودم رو میکنم که با وجود دوری ثبت نامش کنم پسر من نیمه دوم 87 است .
فروش فوق العاده پکیج های ربات کوچولوی من ، روبووار ، کیتاروبو ، سنسوروبو به مناسبت عید سعید غدیر با تخفیف استثنایی و مدت محدود ، خرید از طریق لینک زیر:
http://www.takhfix.com/Default.aspx?ID=613
برای اطلاعات بیشتر:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=509685
www.aradrobo-tehran.niloblog.com
www.aradrobo_tehran.niloblog.com
"همه میتوانند روبات بسازند"..."روباتیک را آسان بیاموزیم"...
شبنم از الان باید بیافتیم .چون همشون اسفند ماه ورودی دارن. کدوم سمت بهت نزدیکتره . من ترجیحم غرب تا سمت شهرک و سعادت آباده.مرمر جون ازتون ایمیلی دریافت نکردم عزیزم.شما رو تو نی نی سایت اد کردم
من وظیفه خودم دونستم بیام بگم اگه توی تهران فقط یه مدرسه بود و بچه هاتون بیسواد میموندن و گفتند بیا برید مدرسه مهر ولایت ( پسرانه غیر انتفاعی ) توی خیابان دایمی پشت بیمارستان ساسان یا بچه هاتون بیسواد میشن بزارید بچه هاتون بیسواد بمونن.
مدرسه بیدر وپیکر که معلماش بیشتر برای تفریح میان تا درس دادن
بیشتر درسها فقط روخوانی میشه
تمرینات ریاضی پای تخته در حالی حل میشه که معلم داره یه کار دیگه میکنه و حواسش به تخته نیست (اهم از تلفن همراه.. سوال طرح کردن. که خدایی نکرده در وقت یر درسی نخواد سوال طرح کنه )..و همه غلط تو دفتر بچه هاس
فارسی فقط روخوانی میشه نه دستور فارسی نه پرسش پاسخ... حل و تمرین نمیشه.
ولی تا دلتون بخواددیکته پایی تخته ی برای سرکار گذاشتن بچه ها
اگه راهی برای ریختن پولتان میخواهید سری به این مدرسه بزنید
عجب خیاط ماهریست دنیا...دل هیچکس را برای من تنگ ندوخت....
در ضمن در طول این یک ماه فقط یکبار درس پرسیده شده
لطفا به بقیه هم بگین مخصوصا کسانی که طرف میدون ولیعصر و بلوار کشاورز زندگی میکنن خیلی مدرسه مزخرفی
عجب خیاط ماهریست دنیا...دل هیچکس را برای من تنگ ندوخت....
2810