2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست
سلام اگه اطلاع در مورد مدرسه شاهد میخواین من امسال پسرم رو گذاشتم مدرسه بسیار تمیز وشیک با میان وعده ولی اموزش ضعیف اصلا اضافه بر سازمانی نیست معلمم کاملا معمولی من شنیده بودم خیلی قویه ال وبل اصلا این طوری نیست بچه ها یک غیر انتفاعی خوب پسرونه سمت هروی به غیر از صلحا وادب بهم معرفی میکنید برا سال دیگه پسملی میخوام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیز مدرسه ی مفید دولت با یک سبک اموزشی جدید کار میکنه اصلا اجبار ندارن وفقط با بازی اموزش دارن من دوست دارم جون بچه ها خیلی شادن ولی مادرایی که رو اموزش سختگیرن دچار مشکل میشن پسر خودم شاهد م یک میره معلم دومش خیلی خوب بود ولی با شوق مدرسه نمىره در حالیکه پسر خالش که مفید میرهاگه مریضم باشه دوست داره بره
به بلنداى فکرت پرواز خواهی کرد

1...مجتمع اموزشی پسرانه روزبه شیخ بهایی شمالی
2.............................نیکان درروس
3............................پارسا ظفر گوی ابادی
4...........................پیام قیطریه حکمت
5...........................مفید دولت
6...........................صلحا پاسداران
7..........................علوی خیابان ایران
8..........................رشد فرمانیه
9.........................ایرانیان موسیوند
10 ......................والعصر جردن
11......................توسعه صادرات چمران
12.....................رهیار اشرفی اصفهانی
13....................فجر دانش/نیما یوشیج/سهراب سپهری هرسه در شهرک غرب
14....................سروش دیباجی
15...................دانش دولت
16..................پیوند ادب محمودیه

این لیستی هست که یکی از دوستان تهیه کردند.
سلام ماما ارتیمان جان جایی نبود که من برای پسرم نرم وتحقیق نکنم /واقعا افتضاحه فقط ظاهر داره واسم گنده الان واقعا موندم به معلم میگیم این کارو بکن میگه زیادن من نمیرسم به مدیرشونم شکایت کردم ولی........ خوب کم تجربه است امسال اورده اش با این کار مدرسه اش را زیر سوال برد پسرم کلاس اوله پایه هم هست نمیدانم شاهد چی داره که همه براش سرو دست میشکنن صلحا امسال اول نمیگرفت بچه پیش خودشو ثبت نام میکرد ادبم که بی نظم بودن اصلا موندم برا سال دیگه کجا بنویسمش سلامم از هروی یکم دوره
وای مرسی مریم جون بابت این تاپیکت منم دغدغه مدرسه پسرم رو دارم اما هیچ اطلاعاتی ندارم پسر منم 4/5 هست میخوام سال دیگه پیش دبستانیشو بذارم تو مدرسه بره خودم موافق مدرسه دولتی هستم اما شوهرم میگه غیرانتفاعی
مدرسه تو محدوده ستارخان و اریاشهر و شهرک ژاندامری برای من خوبه
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
من ترجیح میدم پسرم مدرسه ای بره که روی هوش بیشتر کار بشه و پایه بچه رو قوی کنه حالا کلاسهای فوق العاده داره یا نه زیاد مهم نیست مهم اینه که بتونه بچه رو جذب درس کنه و روی هوش اون به طور پایه ای کار کنه
2810