2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هستی جون شما منطقه 1 هستید؟
طبق اطلاعات من در دبیرستان های سلام منطقه 1 دبیرستان سلام تجریش ازسلام یاسین بهتره.
یعنی وقتی آزمون میگیرن برحسب رتبه ، رتبه های بالاتر میرن سلام تجریش و بقیه سلام یاسین.

سلام دیباجی هم خیلی خوبه که منطقه 3 هست.
البته اینو شنیدم
هستی پسر شما که دیگه نمیخواد ازمون ورودی تا دانشگاه بده. میتونی تست یا مطالب اضافی رو هم با کتابهای اضافی جایگزین کنی. با این حساب نداشتن رشته تجربی مدارس دیگه پیشنهاد من اینکه بزاری حلی بمونه. کمی از وقتشو پر کن عزیزم با تستهای ویا مطالب جانبی که میتونی از بیرون تهیه کنی.
خوب پس. برای دوتا پسرها میمونه.
بچه ها رهیار خیلی با معیارهای من جور نبود.
حالا باید ببینم راه رشد و علامه و نیما یوشیج کدومشون قبول میکنن که من آمادگی نزارمش...با تشکر از مدیران محترم
دیروز و امروز کلی وقت گذاشتم و اون تاپیکی که مربوط به دبستان های غیرانتفاعی پسرون بود خوندم که شاید اطلاعاتی راجع به مدارس راهنمایی پیداکنم که هر چی بیشتر گشتم،کمتر یافتم.
هستی ما یه جایی رو تو سعادت آباد داریم میسازیم . اگر نیما یا راه رشد بزارم میام خونه جدید ولی اگربخوام بزارم علامه سمت اشرفی هستیم. همیجا میمونم. البته جابجا بشم به مدرسه درسا نزدیکتر میشم
2810