2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرمانیه هم داره ....چه جالب . پس برای راهنماییاش یه سر بزن.مثل اینکه مدرسه های خوبین. اون آقای دوستمون تو سلام میگفت با سلام تو یه ردیفن. برنامه هاشونو میتونی با توجه به اینکه تجربه سلام هم داری مقایسه کنی.
مریم جون خوشبختانه پسرم خیلی خیلی راحت تر از اونی که فکر میکردم با مدرسه اخت شد.
البته خواسته ها و انتظارات اولیا با هم فرق می کنه.ولی خداروشکر تا حالا بسیار راضی بودم .اصلاًقابل قیاس با مدرسه قبلی نیست.
یعنی از رابطه ی بین عوامل مدرسه با دانش آموزان لذت میبرم.یکی از نقاط قوت پایه ی پسرم مسئول پایشونه که معلم ریاضی و علومشون هم هست. خیلی برای بچه ها زحمت می کشه.
حضور مدیر مدرسه به صورت محسوس دیده میشه.پسرم میگه اگه زنگای تفریح مدیرمون کاری نداشته باشه میاد باهامون فوتبال دستی بازی می کنه.میگه زنگ ناهار مسئول پایه و مدیر همش سر میزنن که ما چیزی کم نداشته باشیم.
چندروز پیش پسرم مریض بود و مدرسه نرفت.مسئول پایه بعد از ساعت مدرسه زنگ زد و حال پسر رو جویا شد و فعالیت های اونروز مدرسه و تکالیف رو گفت و آخرش هم اجازه خواست و با پسرم احوالپرسی کرد.این ارتباط خیلی برای من مهمه .نمیدونی صبح ها مسئول پایه چقدر زیبا به استقبال بچه ها میاد.
تست زنی رو هم به صورت جدی شروع کرده.
درکنارش هم تفریح و شادی هم هست.
پسرم میگه کاش زودتر اومده بودم این مدرسه.
امیدوارم تا آخر هم همینطور پیش بره.
مارجا خدا روشکر. یادته چقدر نگران بودی. بعضی اوقات تغییر هوشمندانه عالیه. خیلی خوشحالم. اگر همین سیستم رو دوست داره پس بزار با همین بچه های سلام و سیستمش بیاد بالا .
آره مریم جون تو دیباجی شمالی یک شعبه راهنمایی داره.
باید از بهمن شروع کنم به تحقیق.برم دم در مدارس و از اولیا سوال کنم.
راهنمایی سلام یک مشکلی که داره اینه که محیطش کوچیکه .یعنی یک خونه ی دو یا 3طبقه هست.
ولی شاید این ایراد قابل چشم پوشی باشه.
این ارتباطهای روحی برای بچه ها عالیه. یه روز روانشناس درسا بهش گفته امروز من تور و میرسونم خونتون و تو راه کلی براش صحبت کرده. البته با من هماهنگ کرده بود.انقدر حال کرده بود. امروز میگفت دیدمش بهش گفتم یه روزم من ماشین میارم شما رو میرسونم. اینجوری آدم واقعا حس همدلی مدرسه رو که میبینه خیالش راحت میشه.
خیلی دوست داره.چند روز پیش ازش پرسیدم دلت واسه مدرسه ی قبلیت تنگ نشده.گفت اصلاً
وای مریم جون یادت میاد چه دلشوره ای داشتم؟
البته اینو بگم که ایرادهایی هم داره و میشه نادیده گرفتشون.
آره کارش واقعا زیاده. البته بچه این دوستم هم میگفت کار علامه خیلی زیاده و توی سطح درس داشتن . مدرسه درسا میگه داریم باهاشون راه میاییم اصلش از آبان شروع میشه.............خدا بخیر کنه
راستش مارجا من از بابت درسا خیالم خیلی راحته . این دومی رو نمیدونم چکارش کنم. البته تو مهد ازش خیلی راضین و میگن خیلی حرف گوش کنه . مهدشم کار ازش زیاد میکشن.ستارگان میره ولی اصلا از لحاظ پختگی مثل درسا نیست.گاهی اوقات بسرم میزنه یکسال دیر بفرستمش مدرسه. نیمه اولیه.